Wrap Foodtruck

Een wrap foodtruck op jouw evenement!

 

Ben je op zoek naar een wrap foodtruck die op jouw evenement lekkere wraps komt maken? Dan zit je hier goed! Want van Vegawrap tot Pizzawraps, op deze pagina bieden wij een overzicht van ons aanbod van hippe, smaakvolle en heerlijke wraps uit foodtrucks. En de keuze is reuze. Weet je echter niet welke foodtruck je moet kiezen? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en een collega neemt contact met je op om je smaak, verwachtingen en wensen door te nemen, zodat wij vervolgens jou de beste foodtruck aan kunnen bieden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

wrap FoodtruckStreetfood Foodtruck – Magneet

Haal met de Magneet foodtruck de gezelligheid naar jouw evenement! Twee vriendinnen maken hier de lekkerste nacho’s en wraps, maar kunnen het menu verder aanpassen op basis van jouw wensen. Daarom is alles is dus mogelijk vanuit deze originele omgebouwde kampeerwagen!
En ondanks dat er een aantal gerechten zijn die gewoon goed lopen, willen de chefs van de Magneet foodtruck zich niet al te veel vasthouden aan een vast menu.

 

De electrische foodtruck WATTWrap foodtruck

Niet iedere foodtruck is milieuvriendelijk. Tevens zijn onze rollende keukens al heel wat jaartjes oud en voldoen ze niet altijd aan de fijnstof richtlijnen. Maar dat doen ze bij Foodtruck Watt toch anders. Want deze elektrische Citroën HY foodtruck is 100% milieuvriendelijk en is helemaal gericht op de toekomst. Na 16 maanden sleutelen is deze foodtruck te huren voor feesten en partijen. Dus heb je watt te vieren? Laat dan deze foodtruck dan gezellig langskomen!

 

 

Huur een foodtruck die wraps aanbied!
 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

ZO WERKEN WIJ

 1. Reserveren
  Eerst vul je ons aanvraagformulier in, het kost maar een paar minuutjes!
  Hier hoef je enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  Vervolgens bellen of mailen wij je nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Zodat we er zeker van zijn waar je nou precies naar op zoek bent.
 3. Organisatie
  Daarna gaan wij voor je rennen!
  Zodat wij op basis van jouw wensen de juiste wrap foodtruck bij jou in de buurt regelen
 4. Smakelijk!
  Ten slotte kun je op de dag gaan genieten van alle gerechten.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

 

Volg the Food Convoy