MOBIELE WIJNBAR

Volledige vinificatie vanuit toffe trucks
 

 

Wijnbar voor je eerstvolgende evenement.

Kijk je uit naar de afdronk, of ben je gefascineerd door oenologie? Wees gerust! Ook als wijnjargon je niet ligt, hebben hier alvast een paar mobiele wijnbarretjes voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door het aanbod van onze rollende sommeliers en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Wijnbar Le Cube

Wijnbar met Franse knipoog

Le Cube du bon goût is gestationeerd in Leiden, maar verzorgt Franse sferen op elk evenement. Hun klassieke Citroën HY is omgebouwd tot bijzondere wijnbar. Zowel met borrelplankjes als biosappen. Maar dat is wellicht geen verrassing voor een kubus met goede smaak. Bovendien kunnen ze je bedrijfsterrein of bruiloftslocatie omtoveren tot Frans terras. Met een capaciteit van 30 zitplaatsen creëer je zo een knus hoekje met hapjes. Franse kazen staan onder andere bekend om hun verscheidenheid in smaak. Ideaal dus om een interessante wijn bij te zoeken. Maar een van de twee zal de selectie moeten leiden. Een baguette met brie bij een rode Bordeaux, of een portie camembert bij een prachtige prosecco. Voor een complete charcuterie ervaring wordt er natuurlijk ook worst geserveerd. Net als bij kaas speelt textuur een belangrijke rol. Geen zachte kazen bij slappe salami bijvoorbeeld. Le Cube zal er echter voor zorgen dat alles naar wens is.

 
 
 

Wijnbar de Vrolijke Druif

Mobiele wijnbar met uitgebreid assortiment

Het leven van de sommelier is niet alleen een feestje. Vaak staan ze vroeg op om alles in zich op te nemen. Van kennis tot cava. En dat terwijl de avond nog lang niet is begonnen. De wijnkenner moet echter alles weten als ernaar wordt gevraagd. Welke wijnen zijn populair. Wat past er bij dit gerecht? Maar persoonlijkheid is misschien nog de meest markante eigenschap van een sommelier. Zonder technische kennis red je het natuurlijk niet. Maar als je op een eenvoudige wijze complexe onderwerpen kan aansnijden, heb je een streepje voor. Eveline Scheren van de Vrolijke Druif doet dit met aanstekelijk enthousiasme. Bovendien levert ze ook aan horeca- en speciaalzaken en werkt ze met meer dan honderd verschillende soorten druivenat. Je kan deze wijncriticus dus alles vragen over de classificatie van vermout tot lambrusco. Voor een proeverij, high wine of ander soort borrel ben je hier aan het juiste adres.

 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

 

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een wijnbar bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n mobiele wijnbar.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 
Food Convoy bij KHN
 

Volg Food Convoy