Project Description

American Streetfood – We All Love Mi

Let’s be honest here, We All Love Me! Deze dramaqueen van een food truck is de Amerikaanse variant van een populaire Asian Streetfood food truck. Bij de We All Love Mi foodtruck komen veel nationaliteiten samen. De Belgische eigenaren weten maar al te goed hoe ze heerlijke Black Angus burgers moeten bakken. Of sappige ‘slow cooked’ chicken wings, of poppende gourmet popcorn. Jazeker, deze food truck barst van de smaken die doen watertanden. Mi’s Amerikaans menu biedt iets voor elke lekkerbek.

Lekker Amerikaans met een Belgische touch

We All Love Mi serveert haar heerlijke burgers op een eigen ontworpen bun. Hierdoor krijg je dus gegarandeerd iets unieks voorgeschoteld. De bun is lekker kruidig gecombineerd met een knapperige bite en een zachte binnenkant. Daarnaast zijn de producten die We All Love Mi gebruikt vers en worden ze gekozen met alle aandacht voor duurzame ontwikkeling. Naast dat die dus erg goed smaakt, kan je ‘m ook eten met een goed gevoel. In het Amerikaanse menu is er iets voor iedereen. Naast de burgers hebben ze namelijk ook nog spareribs, soep of Fried chicken bites. Al het lekkere van Amerika met een echte Belgische touch. Voor de echte lekkere trek kun je dus terecht bij We All Love Mi! Een écht lekkere Amerikaanse burger gemaakt door Belgen.

We All Love Mi foodtruck

Gerechten:

  • American Burgers (100% Black Angus)
  • Hot-Dogs
  • Fried Chicken & Chicken Wings
  • American Sweets (popcorn, brownies & muffins)
  • Pulled Pork Buns
  • Spareribs

De mensen achter de We All Love Mi foodtruck

Aan het hoofd van We All Love Mi staan twee gepassioneerde ondernemers met eenzelfde ambitie: gasten verwennen met lekker eten en hen blijven verbazen met vernieuwende streetfood-ervaringen. Passie, beleving en mensen gelukkig maken staat bij hun hoog in het vaandel. Het is hun missie om een culinaire brug tussen culturen te bouwen waarbij wereldse smaken worden vertaald naar Belgische Goesting. Wil je een lekkere burger maar toch met een speciale touch? Dan is We All Love Me foodtruck de ideale voor jou!

VOLG FOOD CONVOY