Project Description

Door de vormgeving en pastel turqoise kleur van de ijs foodtruck Roll’d Up past deze foodtruck heel goed bij elk thema. In de foodtruck is een ijsmachine ingebouwd met 2 ijsplaten. Verder zijn er 2 wasbakken en een kraan aanwezig. Alles is splinternieuw en voorzien van RVS, wat bevordelijk is voor de hygiene. Hierdoor weet je zeker dat je ongestoord kan genieten van deze bijzondere lekkernij. Het is namelijk niet zomaar een ijsje, maar het is ijs is Roll’d Up!

Roll'd UpRoll’d Up!

Met deze ijsjes kan je zeker voor de dag komen. Eigenlijk zien ze er ook te lekker uit om op te eten. Met lekkere decoraties passend bij het ijs is het een hele traktatie. Daarnaast is het ook ontzettend leuk om te zien hoe deze ijsjes gemaakt worden. Op een ijskoude plaat wordt het verse fruit snel fijn gehakt, waarna de melk erbij komt. Op het moment dat het ‘beslag’ bijna klaar is, wordt het uitgeveegd over de plaat waarna het opgerold wordt. Geserveerd in een bakje met een fijne topping is Roll’d Up een traktatie voor groot en klein.

Roll'd UpWaarom The Food Convoy

Bij The Food Convoy kan je er zeker van zijn dat we alles voor je regelen. Nadat de aanvraag is geplaatst zullen we even contact opnemen om zo de wensen en specificaties door te nemen. Daarna kijken we in ons ruime aanbod van foodtrucks welke het beste bij jouw event past. Ook als er haast bij zit of als je meerdere foodtrucks wilt, kunnen wij dit gewoon voor je regelen. Benieuwd geworden wat we voor jouw event kunnen betekenen? We helpen je graag.

Over Roll’d Up

Menu:

  • Ice cream rolls
  • Toppings

[margin type=”15″]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck

[RICH_REVIEWS_FORM]

Volg the Food Convoy op social media