Project Description

IJs van Matthijs

IJs van Matthijs weet bij eenieder een glimlach op het gezicht te toveren. Ambachtelijk gemaakt ijs uit een echt ouderwetse ijskar uit 1940. Het ijs wordt gemaakt met de beste ingrediënten en biologisch fruit. Deze ijskar laat iedereen weer herinneringen van vroeger op doen. Het ijs wordt dagelijks vers gedraaid en dat proef je zeker terug! Naast dat het een passie is om het ijs op te eten, weet deze foodtrucker als geen ander hoe écht goed ijs gemaakt wordt. Een heuse smaaksensatie die je smaakpapillen laat dansen. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete ijsje smaakt? IJs van Matthijs maakt ‘m graag voor je klaar.

IJs van Matthijs breidt uit

Ijs van MatthijsNaast de ijs foodtruck ‘IJs van Matthijs’ is er nu in de Leidse Steenstraat ook een prachtige ijssalon te vinden. Op die manier kan je altijd genieten van een heerlijk ijsje. Natuurlijk komt deze foodtruck ook graag naar jouw event toe! De gezellige ijskraam ziet zal op aan elk soort evenement passen. Wat jouw eisen ook zijn, de ijs foodtruck kan het! Of je nu een feestje geeft met een uniek thema of gewoon ontzettend van roze houdt, ook hier kan alles op worden aangepast. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? We helpen je graag.

Ijs van MatthijsIJs van Matthijs op jouw event

Of je nu een bruiloft organiseert of een verjaardagsfeestje in de achtertuin, een feestje met een foodtruck is altijd leuker. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder voor je. Met de keuze uit ruim 300 foodtrucks, zit er altijd eentje bij die perfect is voor jouw event.

Menu

IJs van Matthijs maakt de lekkerste ijs smaken. Wat jouw wensen ook zijn, in overleg is er een heleboel mogelijk. Vraag ons gerust naar jouw mogelijkheden.

VOLG FOOD CONVOY