Project Description

Chez Jan Hotdog Foodtruck

Chez Jan is continu op reis met zijn te gekke team. Uitgedost in Goosecraft en fisherman’s caps zorgen zij voor een smaakbeleving waar ambacht in doordringt. Chez Jan is is dan ook eigenlijk een rollende bistro met Frans-Amsterdamse sferen. De strakblauwe look maakt de foodtruck nog eens extra chic. Hun hotdogs zonder poeha worden hier met liefde bereid en met respect voor zowel dier als omgeving. Voor elk evenement, van festival tot bruiloftsfeest, zijn Jans hotdogs een knappe hoofdrolspeler.

Boek deze foodtruck

Chez Jan aan huis

Jan rijdt met team twee derde van de Benelux door. Vanwege het rollende karakter van de truck kunnen ze op bijna elke locatie voorrijden. Met een beetje stroom staan ze zowel in Nederland als België heerlijke hotdogs te bereiden. In de zomer zijn ze vooral op festivals te vinden, maar dat betekent niet dat ze aan winterslaap doen. In samenwerking met worstenmakers Brandt & Levie en broodbakkers van Jordy’s Bakery verzorgen ze het hele jaar door de beste hotdogs. Ben je al benieuwd? Kijk hieronder voor een voorproefje van het menu.

chez jan

Heldhaftige hotdogs

Meet: the Classic, le Baron, le Formidable, the French Dog, the Plain Jane and Le Petite. Bij Chez Jan zijn de hotdogs hun helden. Vrij van conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen en tóch ontzettend smaakvol. De verantwoorde worst wordt verzorgd door Brandt & Levie. Naar eigen receptuur vervaardigde varkens- en runderworsten op broodjes van Jordy’s Bakery. Daarnaast bieden ze ook nog een vegan optie aan. Speciaal voor de kleintjes is er dan nog Le Petite. Allen met huisgemaakte toppings en sauzen

Menu

De heldhaftige hotdogs van Chez Jan:

  • Classic
  • Baron
  • Formidable
  • French Dog
  • Plain Jane
  • Le Petite

Capaciteit:

Chez Jan kan per uur ongeveer 150 mensen bedienen.

Beschikbaarheid:

Bij stormachtig weer zal Chez Jan niet gauw buiten te vinden zijn.

VOLG FOOD CONVOY