Project Description

Crêpes BuBu

Crêpes ! Voeg daar poedersuiker, nutella, boter, fruit, witte en donkere chocola en diversen sauzen en siropen aan toe en je bent aanbeland bij de specialiteiten van deze Bio Crêpes Foodtruck. Belangrijk om daarbij te vertellen is dat alle recepten worden gebakken volgens een uniek BIO recept en er geen kleur- of smaakstoffen zijn toegevoegd.

Wat er wel is toegevoegd is een hoop sfeer. De crêpes worden verkocht vanuit twee antieke Citroëns uit de bouwjaren 1954 & 1956. Beiden zijn voorzien van antieke meubels om het geheel af te ronden.

Boek deze foodtruck

Over deze Bio Crêpes foodtruck

Producten / gerechten:
Bio Crêpes met meerdere toevoegingen. Onder andere : poedersuiker, kaneel, boter, stroop, jam, appelmoes, fruit, nutella, donkere en witte chocolade, marsepein, siroop en likeur. De hartige galettes zijn met kaas en ham te bestellen.
Capaciteit:
De trucks kunnen 2000 gasten per evenement bedienen.
Weerbestendigheid:
De trucks kunnen tegen flinke windstoten.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.com/wp-content/uploads/crepes-bubu-2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.com/wp-content/uploads/crepes-bubu-3.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.com/wp-content/uploads/crepes-bubu.jpg”]
[/slideshow]

VOLG FOOD CONVOY