Project Description

Aginamu Koreaanse Foodtruck

De Koreaanse keuken is nog redelijk onbekend in Nederland. Maar Aginamu probeert daar verandering in te brengen! Met lekker Koreaans streetfood willen ze heel Nederland verrassen met een ware smaaksensatie. Een Koreaanse foodtruck zie je niet zo vaak en je kan het gerust een unieke foodtruck noemen. Ben je benieuwd naar wat Aginamu voor jouw evenement kan betekenen? Lees dan snel verder! 

Aginamu lekker etenKOREAANSE STREETFOOD FOODTRUCK

Robin is het culinaire brijn achter de Koreaanse Aginamu foodtruck. Zijn roots liggen in Zuid-Korea en hij vindt het erg jammer dat de Koreaanse keuken in Nederland nog vrij onbekend is. Zijn passies voor koken, lekker eten én de Koreaanse keuken zijn allemaal samen gekomen in de Aginamu foodtruck. Robin gaat nog vaak op vakantie naar Azië en daar zoekt hij altijd het lekkerste streetfood. Dit weet Robin altijd te vinden op de meest afgelegen plekjes waar alleen de locals komen. De inspiratie neemt hij mee naar Nederland om zijn eigen gerechten nog lekkerder te maken. De Aginamu foodtruck komt uit Utrecht. Wat het de perfecte foodtruck maakt voor in heel Nederland!

aginamu koreaans streetfoodTRADITIONELE KOREAANSE GERECHTEN VOL SMAAK!

Aginamu specialiseert zich helemaal in authentiek Koreaans streetfood. De Koreaanse keuken staat bekend om rijke smaken. Alle gerechten hebben veel ingrediënten, kruiden en sausjes. Dit geeft je een ware smaakexplosie! Natuurlijk heeft Aginamu ook zelfgemaakte kimchi. Dat is een traditioneel Koreaans gerecht van gefermenteerde kool. Dat smaakt zowel pittig als licht zuur! Ook heeft deze foodtruck gemarineerde biefstuk in een pittige pasta. Er is voor ieder wat wils. Alles wordt bereid in een wit-blauw caravan foodtruck. Die past op elk evenement, van festivals tot bedrijfsfeesten en meer!

Aginamu Menu

  • Bulgogi Beef, Koreaans gemarineerd rund met o.a. kimchi, lente uit en sesamzaadjes
  • Spicy Pork, varkensvlees in rode pepersaus met o.a. ui, komkommer en sla
  • Veggie Beet, rode bieten op de kimchi manier bereid met o.a. yoghurtsaus sla en komkommer
  • Bibimbap, heerlijke sushi rijst met o.a. frisse groente en bulgogi vlees

De gerechten kunnen af en toe ook op een broodje!

VOLG FOOD CONVOY