VEGETARISCHE FOODTRUCK


In Nederland zijn er op het moment rond de 800.000 vegetariërs en dit aantal neemt alleen maar toe. Ook kiezen er ook steeds meer mensen voor om maar een tot twee keer in de week vlees te eten. Een belangrijke groep dus, die ook eens wat meer wil dan alleen maar een salade. Gelukkig hebben wij een groot aanbod aan vegetarische foodtrucks, zodat iedereen kan genieten van heerlijke maaltijden op jouw evenement.

Foodtrucks die vegetarisch eten serveren!

Dit is het motto van vegetarische foodtruck Bieterbal. Deze truck verkoopt, je raadt het al, bieterballen! Een vegetarische twist aan de immers bekende bitterbal en de ‘bieterbal’ is geboren. De krokante snack heeft rode biet vanbinnen en wordt gemaakt van lokale, pure producten. Verantwoord, lekker en ook nog eens gezond!

Vegetarisch en gezond worden vaak in één adem genoemd. Hoewel dit niet altijd waar hoeft te zijn, is dit zeker op foodtruck Puzzles van toepassing. Deze truck serveert het beste powerfood in town! De gerechten geven je een krachtboost en zijn volledig vegetarisch, biologisch en puur. Puzzles verkoopt smoothies maar ook falafel en burgers. Voor de gezonde krachtpatsers onder ons die wel wat energie kunnen gebruiken!

Het is groen, het komt uit Amsterdam en je wordt er blij van… The Dutch Weed Burger! Deze truck verkoopt een van de gezondste burgers van de wereld die helemaal groen zien. Niet van jaloezie, want de burgers zijn overheerlijk. De groene kleur krijgen de burgers van zeewier, zeesla en sojapitten. Een unieke, vegetarische kijk op de hamburger, maar daarom zeker niet minder lekker. Biologisch, veganistisch én een lust voor het oog: zeker het proberen waard!

Ik wil ook een vegetarische foodtruck!

Moeilijk hè, kiezen? En dan te bedenken dat dit niet eens alle foodtrucks in ons bestand zijn… Kijk gerust even rond en neem je tijd: kies de foodtruck die bij jou én je evenement past! Mexicaans, Italiaans of misschien toch liever powerfood? Voor ieders wens hebben wij dé perfecte match!

vegetarische-foodtruck-dutch-weed-burger-burger vegetarische-foodtruck-puzzles-smoothies-en-falafel