VEGETARISCHE FOODTRUCK

Verrassende vega gerechten en voedzame vleesvervangers
 

 

Vegetarische foodtruck voor je eerstvolgende evenement.

Gek op groenten en genieten van een rijke maaltijd? Verzot op vlees, maar meer voor het milieu zorgen? Wees gerust! Voor beiden hebben we wat vegetarische foodtrucks op een rijtje gezet. Van plantaardige burgers met granen en peulvruchten tot smoothies van vers fruit. Laat je inspireren door het aanbod. Maar vraag ons vooral naar de mogelijkheden. Want er staat natuurlijk nog veel meer op het menu!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Vegetarische foodtruck Ratjetoe

Feest met een vegetarische foodtruck

Ratjetoe is niet alleen een vegetarische, maar ook veganistische foodtruck. Bovendien werken ze voornamelijk met biologische, seizoensgebonden streekproducten. Met hun knalgele Mercedes-Benz 208 serveren ze menig Midden-Oosters gerecht. Om te beginnen is er de goed gevulde linzensoep. Met eetbare bakjes van platbrood en keuze uit couscous, bulgur of bonensalade erbij. Maar ook bieterballetjes, gevulde dadels en verschillende soorten hummus staan op het menu. Verder zijn er twee soorten pita’s te vinden. De sabich sandwich is onder andere voorzien van gerookte aubergine, gebakken aardappeltjes en tahin. Ben je gewend aan de pita shoarma, dan kan je alsnog avontuurlijk zijn met de oesterzwam variant. Tot slot wil je natuurlijk ook een toetje. Ook dan ben je bij Ratjetoe aan het juiste adres. Hun chocoladetaart met kokos en dadelkaramel is een niet te versmaden veganistisch nagerecht.

 
 
 

Vegetarische foodtruck Puzzles

(Vlees)gerechten met een twist

Bij vegetarische voeding is het van belang dat je genoeg vitaminen binnenkrijgt die anders in vlees zouden zitten. Bij PUZZLES hebben voor elk moment van de dag een optie voor je! Begin goed met een yoghurt en granola ontbijt bijvoorbeeld. Verder hebben ze alles van Lima burger tot Bombay fritters. Ofwel vegaburgers van limabonen en falafel uit eigen keuken. Veel voedzame peulvruchten dus. Geserveerd met diverse groenten en sauzen is er niets saais aan. Maar als je écht iets speciaals wilt proberen, moet je gaan voor pulled pork! Gemaakt van langzaam gegaarde bloemkool! Na maar liefst negentig minuten in de oven gaat het op een maïsbroodje met barbecuesaus. Ook heerlijk met van die knapperige zoete aardappelfrietjes erbij. Tot slot staan er om de dorst te lessen diverse smoothies op de kaart. Van Green Power tot Orange Punch en Red Devil tot Chocolicious. Kiezen zal zeker niet makkelijk zijn.

 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Volg Food Convoy