VALENTIJNSDINER
MET PRIVÉ CHEF

Romantisch genieten in eigen huis van een top kwaliteit valentijnsdiner

Je bent al een tijdje samen en nog steeds vliegen de spetters er vanaf. Of misschien ken je elkaar net, maar zijn jullie inmiddels niet meer van elkaar af houden. Liefde is iets moois wat wel eens op een bijzondere manier gevierd mag worden! Verras je partner met een bijzonder valentijnsdiner bereid door een privé chef! Bij The Food Convoy bieden we een ruim aanbod aan thuiskoks die de lekkernijen klaarmaken die je in toprestaurants gewend bent, maar dan bij jou thuis.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Valentijnsdiner

Ervaar de luxe in eigen woonkamer

Ervaar de luxe van een privé chef! Jij en je partner hoeven tijdens dit valentijnsdiner helemaal niets te doen. De chef zorgt voor passend servies, tafellinnen en bestek voor het gehele diner.  Tijdens het diner krijg je de lekkerste wijnen geschonken die perfect passen bij de gerechten. Laat je samen met je partner eens volledig in de watten leggen! Alles wordt voor je geregeld: van aankleding tot gerechten tot afwas. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar. Al jouw aandacht gaat dit jaar naar je valentijn, die je eens goed kunt verassen met zo’n luxe diner.

 

Ruime keuze aan topchefs

Vertel ons over jouw smaak, voorkeuren en over hoe we voor jou een onvergetelijk valentijnsdiner kunnen organiseren. Onze chefs zijn gespecialiseerd in verschillende keukens. Heb je een voorkeur voor de biologische keukenmediterraanse gerechten of liever visgerechten? Geen probleem! In ons ruime assortiment aan top chefs hebben we voor ieder wat wils. Ook bieden we een heel aantal belevenisconcepten aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zingende chef die de borden uitserveerd met “My Funny Valentine” op de achtergrond?

 

Zo werken wij

 1. Aanvraag
  Laat ons weten hoe jij je valentijn dit jaar wilt verassen. Vertel ons over wat je graag wil
  eten en wat je lekker vindt.
 2. Voorstel
  Binnen twee uur geven wij een overzicht van de kosten en mogelijkheden.
 3. Fine tunen
  Is het plan nog niet helemaal naar wens? Geen probleem. We passen het plan aan totdat
  het helemaal voldoet aan jouw verwachtingen.
 4. Love is in the air!
  Als alles akkoord is, plannen wij de passende chef in op 14 februari, of op elke andere
  gewenste dag! Laten we er een romantische avond van maken!

 

 

Volg the Food Convoy