Uit eten in Boedapest: de geschiedenis van onze uitbreiding naar Hongarije

De Hongaarse Food Convoy was een feit. Op dinsdag 7 november lanceerde United Food Concepts (het zusterbedrijf van The Food Convoy) een nieuw kantoor met aangrenzende evenementenlocatie in Boedapest.  Séfplaza Kitchen, ofwel de kitchen co-working space in de centrale markthal van Boedapest, kan afgehuurd worden voor kookworkshops, feesten & partijen, wijnproeverijen en productdemonstraties. Vanuit het aangrenzende kantoor wordt hard gewerkt aan onze Hongaarse websites. Ook in Hongarije zijn foodtrucks (in het Hongaars: Büfékocsi) helemaal hip! Wil je dus eens een keer uit eten in Boedapest? Laat het ons even weten! Wij organiseren graag iets leuks voor je.

Met z’n allen uit eten in Boedapest tijdens de officiële opening van Séfplaza Kitchen

Voor de opening reisden we met de hele club af naar Boedapest. Nadat we onze kritische feedback op de vliegtuigmaaltijden hadden afgerond mochten we gelijk aan de slag. De boel moest klaargezet worden voor het avondprogramma. Er werd een heel aantal officiële gasten verwacht en hiervoor werd flink uitgepakt. Fleurige en kleurige decoratie, een champagne bar, live cooking, op niets werd bezuinigd. Twee chefs zorgde voor de hapjes. Wij zelf waren vooral van de gezellige praatjes met de gasten.

Uit eten in Boedapest

Werken aan ons Hongaarse netwerk

De Hongaarse champagne vloeide rijkelijk. Dat mocht ook wel, want een grote groep mensen heeft hard gewerkt om ons Hongaarse succes en feit te maken. Buiten het Hongaarse team hebben de sponsoren Co-Invest, Angelo Po en Beko gigantisch bijgedragen aan de opzet van onze locatie in Hongarije. Na de officiële speeches van alle directeuren en de viceburgemeester van Boedapest mochten we aan tafel. Het menu bestond onder andere uit diverse Mediterraanse delicatessen en smaakvolle signature dish van onze chef.

Uit eten in boedapest

Waarom Hongarije?

Nu zul je misschien denken… Waarom Boedapest? Voor de Hongarije connaisseur is dit wat meer obvious. Hongarije is namelijk de gastronomische hoofdstad van het oostblok. De straten van Boedapest zitten vol hippe eettentjes en bijzondere clubs. Het aanbod van chefs, foodtrucks en originele cateraars groeit met de dag. Ook in het straatbeeld zie je dit terug. Een fantastische opkomende markt! Dus pak je spullen en kom eens langs! We zetten de Hongaarse Palinka alvast klaar.