TOSTI FOODTRUCK


Over het ontstaan van de tosti is veel onduidelijkheid. Feit blijft wel dat de allereerste tosti werd geserveerd in Parijs, rond 1910. Daarna is deze klassieker nooit meer verdwenen uit het straatbeeld. De tosti kan eigenlijk altijd! Ontbijt, lunch, diner of toch als snack; de tosti is er voor je. En wie is er niet dol op deze kazige vriend? Gelukkig hebben wij een heel groot aanbod met foodtrucks die met liefde de lekkerste tosti’s serveren. Welke tosti heeft jouw voorkeur? Kijk snel verder!

Foodtrucks met veel meer dan een tosti ham-kaas!

Onze foodtrucks hebben een uitgebreid assortiment dat veel verder gaat dan de klassieke tosti ham-kaas. Geschikt voor jong en oud, aangepast aan elk dieet en ieders smaak.  Op die manier zit er voor jou altijd dé perfecte tosti tussen!

Zo serveert foodtruck Smultantes maar liefst vijftien verschillende soorten tosti’s. En dat is nog niet alles, op bestelling worden deze lekkernijen ook glutenvrij gemaakt! Wat wil een mens nog meer? Zelfs voor de meest kieskeurige eter zit hier een heerlijke tosti tussen. Na de tosti kun je heerlijk nagenieten met een smakelijke lolly, want die verkopen de dames ook. Win-winsituatie lijkt ons zo.

Onze Belgische favoriet RemorK  is ook zeker het bekijken waard. Zij verkopen een tosti op z’n Vlaams, de Croque Monsieur. Deze heerlijke tostivariant wordt op verschillende manieren klaargemaakt en kent vele toevoegingen en aanpassingen. En dat is ook precies wat RemorK doet. Houd je van hartig of ben je meer een zoetekauw? Deze truck serveert de meest diverse tosti’s, van zalm tot chocoladepasta en banaan. RemorK zal zelfs onder de kinderen in de smaak vallen en is daarom uitermate geschikt voor familieopdrachten. In de winter serveert deze truck zelfs soepen!

Last but not least is er Pura Vida. Deze oer-Hollandse truck serveert de lekkerste gerechten van Nederlandse bodem en daar kan een heerlijke tosti niet aan ontbreken. Zonder E-nummers, maar mét verrassende ingrediënten. Denk aan jalapeños, seranoham en pittig gehakt. Een uitdagende tosti, voor de echte avonturier.

Toch wel lastig, zo’n keuze maken? En dan te bedenken dat dit niet eens alle trucks uit ons bestand zijn. Neem eens een kijkje en kies de truck die helemaal bij jou past. Een ding is zeker: alle foodtrucks in ons bestand serveren heerlijke gerechten die vol passie en liefde zijn bereid. Een smaakmaker op elk festival!

tosti-foodtruck-voorbeeld-tostitosti-foodtruck-tosti-voorbeeld