24Kitchen Foodtruck Awards

Pssstt… De winnaar is ondertussen bekend. Kijk even onderaan de pagina om te zien wie gewonnen heeft!

Jury en publiek gaan ook dit jaar weer op zoek naar de ‘beste foodtruck van Nederland’ tijdens de 3e editie van de 24Kitchen Foodtruck Awards. De winnaar mag de vitrinekast inrichten met hoogstwaarschijnlijk weer een net zo’n mooie award als tijdens de vorige edities. Er kan ook dit jaar weer gestemd worden door het publiek, die daar ook mooie prijzen mee kunnen winnen. Je vraagt je misschien af: ‘Hoe kan ik mijn foodtruck dan opgeven?’ Dat leggen we hieronder allemaal aan je uit.

In een ander jasje gestoken!

Dit jaar is de opzet veranderd ten opzichte van de vorige jaren. Er wordt terug gegaan naar de basis: ‘Wie heeft de beste foodtruck van Nederland?’ Dit jaar geen categorieën en meerdere winnaars, NEE, “er kan er maar 1 de winnaar zijn!” zou Hennie Huisman zeggen. De beste foodtruck van Nederland wordt beoordeeld op het gebied van smaak, service en originaliteit.

Alle foodtrucks in Nederland kunnen zich inschrijven voor de Foodtruck Awards. Uit alle foodtrucks die zich hebben opgegeven kiest de jury vervolgens 24 genomineerden. Vervolgens gaan de jury, samen met het grote publiek, proeven en beoordelen, om vervolgens hun stem uit te brengen op de allerbeste.

foodtruck festival

Hoe kun je, je inschrijven?

Vooraf kunnen de foodtrucks zich aanmelden om zo mogelijk genomineerd te worden door de jury. Inschrijving is GEEN garantie van deelname, maar wel een kans op nominatie. Wanneer de inschrijving is gesloten gaat de 24Kitchen jury in beraad en worden vervolgens de genomineerden bekend gemaakt. Als foodtrucker ben je in de gelegenheid om iedereen te vragen z’n stem uit te brengen op jouw of andermans foodtruck. Per persoon mag maximaal 1 stem per foodtruck worden uitgebracht.

Inschrijven kan t/m 18 Mei. Op 1 Juni worden de 24 genomineerden bekend gemaakt door 24Kitchen. Vanaf dat moment kan iedereen stemmen t/m 26 Juni. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt van de publieks-en juryprijs.

Vorige winnaars en winnaar 2017

De vorige 2 edities werden gewonnen door:

2015: Bollyfoods

bollyfoods winnaar 24kitchen awards 2015

2016: Broertjes Sate 

winnaar 24kitchen awards broertjes sate

En winnaar 2017: Roll or Bowl

roll or bowl