SMOOTHIE- OF SAPKAR?

Voor je vloeibare vitamientjes
 

 

Sapkar of smoothie foodtruck voor je eerstvolgende evenement.

Liefhebber van de blender, of verzot op vers vruchtensap? Wees gerust! We hebben alvast een paar sapkarretjes en smoothie trucks voor je op een rijtje gezet. Van verse non-alcoholische aperitieven tot smoothies met een twist. Laat je inspireren door het aanbod en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Sapkar the Mocktailclub

Sapkar met een knipoog

Wist je dat er drie manieren zijn om sap te produceren? Los van het wassen en dergelijke worden de sappen als vers, puur of concentraat geclassificeerd. ‘Vers puur’ en ‘puur’ sap worden na het persen vrijwel direct verpakt zonder toevoegingen. Concentraat vormt echter het merendeel van de sappen in de supermarkt vanwege de door het volume veel lagere transportkosten. Met behoorlijk wat toevoegde suikers zijn ze ook nog eens ongezond. Omdat sappen voornamelijk worden geconsumeerd voor hun vitaminegehalte is het natuurlijk goed om hierop te letten. Maar ook sappen met 100% fruit kunnen veel (natuurlijke) suikers bevatten. Vandaar dat sap altijd met mate genuttigd moet worden. Voor de mooiste combinaties van sap met een gematigde hoeveelheid suiker moet je bij The Mocktailclub wezen. Neem bijvoorbeeld de Tournée Minérale met verse frambozen, roze peperbessen en pompelmoessap.

 
 
 

Sapkar Vitamine Bo

Smoothie foodtruck met een twist

Sap vormt vaak de basis voor diverse soorten smoothies. Of een smoothie gezond is, hangt af van de ingrediënten. Net als vruchtensap bevatten ze soms veel suikers. Het onderscheid tussen een smoothie en een milkshake moet wel even gemaakt worden. Hoewel ze beiden kunnen bestaan uit een melkbasis gebruikt de milkshake soms ook roomijs. De gezondere optie is hierbij wel duidelijk. Over gezond gesproken; groene smoothies bestaan vaak uit 50% fruit om de andere helft van groenten uit te balanceren. Banaan als basis kan zowel de bittere smaak als aparte textuur tegengaan. Ten opzichte van sappen zijn smoothies ook wat gezonder, omdat ze de vezels van schil en zaden bevatten. Het is echter geen vervanging voor een vaste maaltijd, aangezien je maag sneller weer honger zal krijgen na drinken dan eten van fruit. Voor een tegenhanger van de (on)gezonde vaste maaltijd kan je bijvoorbeeld bij Vitamine Bo terecht.

 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

 

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een sapkar bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n toffe smoothie truck.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 
Food Convoy bij KHN
 

Volg Food Convoy