RENAULT FOODTRUCK

Pittige pickups en elegante Estafettes
 

Renault foodtruck voor je eerstvolgende evenement

Altijd al in een toffe Estafette willen zitten? Benieuwd hoe zo’n stoere Renault er van dichtbij uitziet? Goed nieuws! Hier hebben we wel een aantal foodtrucks voor! Alle grandioze Dacia modellen staan onder andere voor je klaar. Van rijdende koffiebar tot mobiele broodzaak. Laat je inspireren door het aanbod, of boek direct!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Roast Beans Renault foodtruck

Robuuste Renault foodtruck met geroosterde bonen

Deze Estafette was er nogal aan toe toen ze hem vonden. Hoewel de blauwe lak nog niet was versleten, had de bus een behoorlijke opknapbeurt nodig. Het interieur is helemaal strakgetrokken. Zowel met een nieuwe houten vloer als alle benodigdheden om koffieapparatuur op kwijt te kunnen. Inmiddels gaat de kar in dezelfde kleur als de bonen gekleed. De koffieliefhebbers van Roast Beans kiezen voor koffie uit Nederland met Italiaanse kwaliteit. Maar daarnaast serveren ze ook verschillende soorten thee, sappen en “oma’s limonade”. Op zomerse dagen vind je zelfs ijskoffie in de truck. Bovendien kiezen ze voor zoveel mogelijk biologische producten en is alles van deksel tot servet afbreekbaar.

 
 
 

El Bollo Renault foodtruck

Renault foodtruck omgebouwd tot friet Estafette El Bollo

Deze Renault Estafette food truck uit 1971 rijdt zo bij je voor. Het assortiment bestaat onder andere uit friet, wraps en pittige broodjes. Bijvoorbeeld door een topping van Portugese worst of Spaanse serranoham. Het menu wordt regelmatig aangepast en kan bovendien worden aangevuld met bijpassende snacks. Zowel voor kleine als grote trek is er genoeg te kiezen. El Bollo betekent bovendien ‘bolletje’. Ons kennende, willen we dat natuurlijk wel. Niet alle broodjes hebben echter een Spaanse variant. Maar met hotdogs, burgers, beenham en ander beleg mag je niet klagen. Hoewel ze vaak te zien zijn op vaste standplaatsen is El Bollo erg flexibel. Deze blikvanger staat namelijk zowel op parkeerplaatsen als besloten plekken prachtig.

 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een Renault foodtruck bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n robuuste Renault.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Volg Food Convoy