Willem Koffie & Lekkers

Willem Koffie & Lekkers

Date: 05 Jun 2018
Category: Foodtruck AntwerpenFoodtruck BelgiëKoffie en theeOverige dranken

Willem Koffie & Lekkers schenkt de lekkerste bakken koffie voor je in! Of het hier nu gaat om een Americano, Latte machiato of een cappuccino, jij vraagt, hij schenkt. Welke koffie jij ook het liefste hebt, Willem maakt ‘m graag voor je klaar. Maar dan wel nét iets lekkerder dan dat je het gewend bent. Benieuwd geworden naar deze heerlijke koffiesensatie? Willem Koffie & Lekkers kan ook op jouw event staan!

Willem Koffie & LekkersWillem Koffie & Lekkers

Zoals de naam al zegt, schenkt Willem goede koffie en kan er altijd wat lekkers bij! Daarnaast is deze foodtruck écht een sfeermaker op jouw event. Naast al het lekkers, neemt hij namelijk ook vanzelf een welkome sfeer met zich mee. Met zijn pittoreske foodtruck komt hij graag naar je toe met één missie; het beste halen uit elke koffieboon!

Willem Koffie & Lekkers op jouw event

Willem Koffie & Lekekers komt graag naar jouw event toe. Of je nu een bruiloft organiseert, een onvergetelijk bedrijfsfeest of een verjaardag in de achtertuin, een feestje met een foodtruck is altijd leuker! The Food Convoy begrijpt dat je daarbij een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we graag een handje. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder. Met ruim 400 foodtrucks is er altijd een die perfect bij jouw event past. Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event te bieden heeft? We denken graag met je mee!

Menu

Deze foodtrucker schenkt iedere koffiesoort die je je maar wenst! Wil je wat lekkers erbij? Ook dat is geen probleem. Naast koffie is het ook gewoon mogelijk om een goede kop thee te schenken of een lekker glas fris.

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Volg the Food Convoy op social media