Saté Boss – Indische Saté Foodtruck

Saté Boss – Indische Saté Foodtruck

Date: 24 Jan 2016
Category: Foodtruck UtrechtIndonesisch

In de categorie Indische saté: Paul Hartman is de Saté Boss – zijn missie is mensen kennis laten maken met zijn Indische saté, een product waaraan hij veel liefde, tijd en aandacht besteed. De saté is saté zoals het ooit bedoeld is: bereid volgens een familierecept uit het Indonesië van eind jaren ’20 van de vorige eeuw. Het geheime recept van Saté Boss is een ware smaaksensatie en een hit op festivals. De saté is geweldig de service minstens zo goed.

Boek deze foodtruck

Over deze Indische saté foodtruck

Producten / gerechten:

Geserveerse satéspecialiteiten zijn saté babi (varken), ayam (kip), kambing (geit) en vega saté. Ook gado-gado staat op het menu.

Capaciteit:

Tot 70 personen per uur kunnen genieten van de Indische kookkunsten van de Saté Boss.

Weerbestendigheid:

Niet alleen is de truck weerbestendig, ook beschikt de Saté Boss over twee grote luxe partytenten die hij makkelijk mee kan nemen. Zo ben je altijd voorbereid als er sprake is van onzekere weersvoorspellingen.

Boek deze foodtruck


★★★★★
5 5 1
Satéboss was afgelopen zaterdag aanwezig tijdens onze bruiloft, in één woord; super! Wat een lieve mensen en heerlijke saté! Top!

Te gek!

★★★★★
5 5 1
Wat heb ik ontzettend genoten van de heerlijke saté van Satéboss! Je proeft echt de kwaliteit en de liefde voor het product. Absoluut niet te vergelijken met de saté van de lokale chinees.

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content