Rocky Rocaccino – Mobiele Koffie Food Truck

Rocky Rocaccino – Mobiele Koffie Food Truck

Date: 24 Jan 2016
Category: Foodtruck Den BoschKoffie en thee

Rocky Rocaccino Coffee is een, cue montage, mobiele koffiebar. Deze super hippe truck heeft alles wat je wilt hebben én drinken. Daarnaast weten ze ook ontzettend veel over koffie en geven koffie workshops. Hoe tof is dat? De Rocky Rocaccino doet zijn stoere naam eer aan, het is geen klein busje. Maar deze ondernemers komen graag op allerlei locaties bij je voorrijden voor een kop koffie en een high-five! Geloof ons, dit is een knaller.

Het team

De naam zegt het al, deze food truck is een kei in koffie. Of een rots in de branding wanneer het om koffie gaat. Of een echte diehard die overal in Nederland koffie komt brengen. Deze professionele koffie food truck wordt gerund door de professionele barista’s Ayhan en Jennefer. En dat is niet zomaar zo gekomen. Want na vijf jaar hun eigen koffiebar uitgebaat te hebben in het Brabantse Oss, hebben ze besloten hun liefde voor koffie te verspreiden door het hele land. Via deze Rocky Rocaccino wel te verstaan! Bovendien kan dit team kan wel tot 6 koppen koffie tegelijk schenken, dus het is zeker een goede partij voor een groot bedrijfsevenement of festival. Maar geen zorgen, ook op kleinere events komen ze graag naar je toe.

De Rocky Rocaccino

Rocky is de koosnaam van hun truck, namelijk een prachtige zwarte Engelse Bedford Oldtimer. Dat maakt deze koffie food truck niet alleen een praktische koffiebar die lekker mobiel is, maar ook en eyecatcher voor een feestje of stoer event. Zie de bus bijvoorbeeld als een super geschikt onderdeel van een festival foodcourt. Of op een terrein voor knusse bruiloften en tuinfeesten. Ook bij slecht weer komt de Rocky Rocaccino gewoon naar je toe. Daarnaast heeft deze koffieheld uitklapbare luiken voor een afdakje om onder te schuilen. Kortom, een professionele en veelzijdige food truck met een passievol en serieus team.

Boek deze foodtruck

Over Rocky Rocaccino

Waarom deze mobiele koffie bus een goede match is? Bijvoorbeeld om de:

Producten 

  • Dat zijn allerlei soorten koffies.
  • Maar ze zijn ook specialist in thee.
  • Én ook op de koffie workshops.


Capaciteit

  • Daarnaast schenkt de koffie truck er wel 6 per keer. Dus dat betekent geen lange rijen voor lekkere koffie, ook al is het druk.

Weerbestendigheid:

  • Ook met slecht weer komt Rocky gewoon aanrollen. Het is namelijk een echte bikkel en bestand tegen allerlei soorten weer. En hij is zelfs voorzien van een uitklapbaar uitgifteluik voor een afdakje om onder te schuilen.

Boek deze foodtruck


★★★★★
5 5 1
Supergave Baristo workshop gehad vandaag!!! Echt een aanrader voor alle koffie-liefhebbers ( ook niet koffie-liefhebbers kunnen hier genieten van diverse heerlijke thee - creaties) Voor herhaling vatbaar

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content