MOST WANTED FOOD TRUCK – BBQ FOODTRUCK

MOST WANTED FOOD TRUCK – BBQ FOODTRUCK

Date: 20 Mar 2018
Category: Andere soorten VleesBBQbbq catering foodtrucksFoodtruck Nijmegen

Most Wanted Foodtruck

Waan jezelf in de Wild West met de Most Wanted Food truck! Volg het aroma van het wild aan de spit, neem plaats op een van de hooibalen rondom de truck en geniet van het malse vlees of van een huisgemaakte salade. Een super toffe truck voor tijdens een Western themafeest, maar ook voor als je op zoek bent naar een echte slow cooking experience. 

Most wanted foodSTOERE STUKKEN VLEES BIJ MOST WANTED FOOD

De chefs van Most Wanted Food zijn experts op het gebied van wild. Dat komt bij hen vanuit de Veluwe en wordt geslacht door een lokale keurslager. Natuurlijker kan dus eigenlijk niet.

Voor je neus wordt wilde eend, wildzwijn, hert en beenham op ambachtelijke wijze voor je klaargemaakt. Het wildzwijn wordt als eerst langzam in een stoomoven gegaard. Aan de spit krijgt het vlees een mooi kleurtje. De hert, eend en beenham wordt in een smoker licht gerookt op open vuur. Bij bestelling wordt het vlees afgesneden en nog even kort op de bakplaat gelegd zodat het vlees heerlijk mals blijft.

ERVAREN CATERAAR MET VEEL OPTIES

Naast dat de chefs van Most Wanted Food experts zijn in het bereiden van wild, verzorgen zij ook diverse catering opdrachten. De mogelijkheden naast het wildmenu zijn daardoor eindeloos. Vind je het dus leuk om een zwijn aan de spit te braden, maar wil je ook wat vegetarische opties kunnen serveren? Geen probleem! Geef even aan in je aanvraag waar je precies nog meer trek in hebt, dan gaan wij voor je rennen.

Menu

  • Wild zwijn van het spit-witte koolsaldade- bosvruchtensaus.
  • Gerookte hertenbout met witte koolsalade, peper, zout en bosvruchtensaus.
  • Gerookte eendenborstfilet met sla en mangosalade.
  • Gerookte beenham met witte koolsalade, komkommersalade en honing/mosterd saus.
  • Potato wedges met een twist. Keuze uit mayonaise of ketchup.

VOLG FOOD CONVOY