MAGGIE’S ON FIRE

MAGGIE’S ON FIRE

Date: 26 Jan 2018
Category: BBQbbq catering foodtrucksFoodtruck GroningenPizza

Vroeger ging deze rode truck nog in sneltreinvaart op het vuur af. De reeds gepensioneerde wagen heeft nu een nieuw doel in het leven. Maggie is nog steeds on fire. Maar tegenwoordig wordt ze aangestoken met aanmaakblokjes. Op zoek naar een originele foodtruck met pizza’s en een smeulende BBQ? Lees hier dan verder over Maggie’s on Fire. Lekker eten met een bijzonder decor! 

Maggie's on FireMAGGIE’S ON FIRE IS VAN ALLE MARKTEN THUIS

Hoofdzakelijk is Maggie een echte pizzabakker. In de Duitse brandweerauto uit 1985 zijn twee houtovens gebouwd om pizza’s in te bakken. Uiteraard kunnen hier ook heel veel andere soorten gerechten in bereid worden. Daarnaast is de wagen voorzien  koelkasten waarin een uitgebreid drankassortiment wordt meegenomen naar elke gewenste locatie.

Ze maken er elke keer weer een feestje van. Naast de keukenapparatuur is de brandweerwagen voorzien van een ingebouwde geluidsinstallatie. Indien gewenst kan er zelfs een DJ booth op het dak geïnstalleerd worden. Hartstikke leuk voor als je iets te vieren hebt!

Maggie's on FireMALSE LAPPEN VLEES VAN DE OKLAHOMA SMOKER

Maggie’s on Fire kan ook een grote Oklahoma Smoker aan de trekhaak hangen. Je weet wel, zo’n grote Amerikaanse bak waarin je het vlees net dat lekkere rooksmaakje mee kunt geven. Het is niet alleen veel lekkerder, maar ook gewoon een hele leuke beleving! Een prachtig voorbeeld van slow-cooking.

HOU MAAR ALVAST EEN PAAR PARKEERPLAATSEN VRIJ

Reserveer maar alvast een aantal parkeerplaatsen. Maggie’s on Fire is zelf al zeker 9 meter lang. Daarnaast wordt ze uitgebouwd op locatie met meerdere werkbanken om de maaltijden op klaar te maken.

FOODTRUCK MENU

  • Pizza’s uit de houtoven
  • Panini broodjes
  • Vlees van de Smoker BBQ
  • Koffie
  • Tapbier
  • Wijn
  • Andere dranken
Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

VOLG FOOD CONVOY