Lekker Wijnig

Lekker Wijnig

Date: 16 Mar 2018
Category: Caravan FoodtruckChampagnebarFoodtruck RotterdamWijnbar

Lekker Wijnig staat bekend om het ruime aanbod aan fantastische wijnen en heerlijke borrelplanken. Het leven is namelijk veel te kort voor het drinken van slechte wijn. Hun missie is het vinden van prachtige wijnen waarvan je gelijk merkt dat er een goed verhaal achter zit. Ben je benieuwd naar jouw favoriete wijn? Kies dan een wijn die bij je past van de visuele wijnkaart: je ziet in één oogopslag welke smaken en geuren er in een wijn zitten. Zo wordt een wijn kiezen ineens makkelijker en leuker! Of je nu een bruiloft organiseert, een verjaardag in de achtertuin of dat ene bedrijfsfeest waar iedereen het jaren later nog over heeft, een feestje met een foodtruck is altijd leuker!

Lekker Wijnig

Lekker WijnigTijdens een aantal prachtige reizen, is de liefde voor goede wijn bij deze foodtruckers helemaal opgebloeid. Het gevoel van het heerlijke weer, lekker eten én goede wijnen willen ze graag op het grotere publiek overbrengen. Na verschillende wijnproeverijen kwamen ze veel meer te weten over de verhalen die bij de wijnen horen. Alle liefde en alle passie die in de wijnen wordt gestopt, is een prachtig fenomeen. Juist die verhalen brengen ze graag over aan iedereen die wilt genieten van heerlijke wijnen.

Lekker Wijnig heeft heel veel

Lekker WijnigNaast dat ze de lekkerste wijnen hebben, kunnen ze ook goede borrelplanken neerzetten. Met heerlijke hapjes kunnen ze al jouw gasten verblijden. Zo’n heerlijke hapjesplank zit boordevol smaakvolle ham, kaas, olijven en ander lekkers. Daarnaast komen ze niet met lege handen naar jouw locatie toe. Zo hebben ze verschillende sfeervolle statafels en bistrosetjes. Hoe dan ook straalt deze foodtruck een fijne, gezellige sfeer uit waar eenieder zich welkom zal voelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feest? We denken graag met je mee!

Menu

  • Witte
  • Rode
  • Rosé
  • Champagne
  • Prosecco
  • Overige dranken
  • Borrelplanken; ham, kaasjes, broodjes, olijven.
Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Volg the Food Convoy op social media