Jolly Good Food

Jolly Good Food

Date: 02 May 2018
Category: Foodtruck Amsterdam

Jolly Good Food straalt een en al liefde uit. Zo genieten deze foodtruckers al hun hele leven van mama’s Jolly Good Food. Zij is hun vreugde en inspiratie. Daarom besloten ze om hun vreugde en inspiratie te delen met Jolly Good Food Lovers. Pasteitjes en broodjes met Afghaanse touch. Zowel voor onze vegetariërs als voor onze meat lovers zijn de pasteitjes en broodjes met liefde gemaakt door mama. From Mama’s Kitchen with love..

Jolly Good Food

Jolly Good FoodWil je een liefdevolle touch toevoegen aan je evenement of festival, dan zal Jolly Good Food je niet teleurstellen. Deze foodtruck is namelijk ontstaan uit de grootse passie voor heerlijk eten. Dit proef je dan ook gelijk terug. Deze foodtruckers weten namelijk als geen ander hoe ze verschillende smaken kunnen laten floreren waardoor er een heuse smaaksensatie ontstaat. Dat dit geen understatement is, blijkt al snel na het proeven van een van de heerlijke hapjes die Jolly Good Food je graag laat proeven.

Jolly Good Food op jouw event

Jolly Good Food komt graag naar jouw event toe. Of je nu een bruiloft organiseert, een onvergetelijk bedrijfsfeest of een verjaardag in de achtertuin, een feestje met een foodtruck is altijd leuker! The Food Convoy begrijpt dat je daarbij een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we graag een handje. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder. Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event te bieden heeft? We denken graag met je mee!

Menu

Jolly Puff Veggie: Mixed herbed vegetables

Jolly Puff Meaty: Mince meat with veggies

Jolly TokTok Pockets: Pita bread filled with chicken made mama’s way

Jolly Potato Pockets: Pita bread with potato and vegetable mix

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Volg the Food Convoy op social media