HIEPER DE PIEPER – FRIET FOODTRUCK

HIEPER DE PIEPER – FRIET FOODTRUCK

Date: 04 Feb 2016
Category: Andere soorten VleesBiologischFoodtruck AmsterdamFriet FoodtruckfrietwagenHotdogVegaVolkswagen Foodtruck
Bij Hieper de Pieper serveren ze biologische frieten uit verschillende foodtrucks. Van vlotte Volkswagen tot toffe Mercedes. Hun ongeschilde aardappelstaafjes scoorden hoog in de AD Friettest en kunnen met diverse vegetarische snacks worden geserveerd. Nieuwsgierig geworden? Lees meer in de beschrijving hieronder!

Boek deze foodtruck

Hieper de Pieper persoonlijkheid

Hieper de Pieper outfit

Met een mascotte als Mr. Hieper mogen ze bij Hieper de Pieper niet piepen. Deze pieper is tenslotte super tof. Hij houdt niet alleen van hotdogs en stoofvleesgerechten. Maar zet op verzoek gerust ook soepen op het menu. Daarnaast hebben ze meer dan één soort mayonaise op het menu. Het assortiment bestaat onder andere uit bourbon, truffel en wasabi. Deze gaan goed samen met de zeewierkroketten en diverse bitterballetjes bijvoorbeeld. Zowel geschikt voor vleeseters als vegetariërs. Alles wordt aan huis gemaakt en op elke gewenste locatie uitgeserveerd.

Patatje stoofvlees bij Hieper de Pieper

Hieper de Pieper patatje stoof

Stoverij is een Belgisch gerecht op basis van gegaard vlees en bruin bier. Veelal verkrijgbaar in verschillende frietkotten. Maar ook in de Nederlandse patatkraam rukt de stoofkarbonade op. De vleesblokjes worden eerst aangebraden. Vervolgens moet de keuze tussen bier of rode wijn worden gemaakt. Bovendien kunnen bij dit mengsel diverse kruiden worden toegevoegd. De meest voorkomende ingrediënten zijn kruidnagel, tijm en laurier. Voor extra karamelisatie wordt nog wel eens kruidkoek toegevoegd. Maar ook aardappelen en groenten kunnen bij het stoven worden betrokken. Ten slotte staat de pan draadjesvlees klaar om over een stapel patattekes te gieten.
 

MENU

Een greep uit de gerechten van Piepers & Rund.

Friet

  • Vers gesneden biologische friet met schil
  • Stoverij met mango en uien chutney

Snacks
Bio en bijzonder

  • Burger met bacon en kaas
  • Vegetarische boekoeloekoe burger
  • Kroketten met vlees, groenten of zeewier
  • Hotdogs met mosterd en gebakken uitjes

★★★★★
5 5 1
Gisteren heeft Hieperdepiepertje bij ons in de achtertuin gestaan voor de housewarming. Het was de topper van de avond! Naast de heerlijke patat, stoofvlees, kroketten etc., waren Michel en Patrick ook super gastvrij. Dank jullie wel. Jacques & Annelies

Geef hier jouw beoordeling van deze foodtruck.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

Volg Food Convoy