HIEPER DE PIEPER – FRIET FOODTRUCK

HIEPER DE PIEPER – FRIET FOODTRUCK

Date: 04 Feb 2016
Category: Andere soorten VleesBiologischFoodtruck AmsterdamFriet FoodtruckfrietwagenHotdogVegaVolkswagen Foodtruck

Hieper de Pieper

Bij Hieper de Pieper serveren ze biologische frieten uit verschillende foodtrucks. Van vlotte Volkswagen tot toffe Mercedes, wat je maar wenst. Hun ongeschilde aardappelstaafjes scoorden hoog in de AD Friettest en kunnen met diverse vegetarische snacks worden geserveerd. Nieuwsgierig geworden? Lees meer in de beschrijving hieronder!

Boek deze foodtruck

Hieper de Pieper persoonlijkheid

Hieper de Pieper outfit

Met een mascotte als Mr. Hieper mogen ze bij Hieper de Pieper niet piepen. Deze pieper is tenslotte super tof. Hij houdt niet alleen van hotdogs en stoofvleesgerechten. Maar zet op verzoek gerust ook soepen op het menu. Daarnaast hebben ze meer dan één soort mayonaise op het menu. Het assortiment bestaat onder andere uit bourbon, truffel en wasabi. Deze gaan goed samen met de zeewierkroketten en diverse bitterballetjes bijvoorbeeld. Zowel geschikt voor vleeseters als vegetariërs. Alles wordt aan huis gemaakt en op elke gewenste locatie uitgeserveerd.

Patatje stoofvlees bij Hieper de Pieper

Hieper de Pieper patatje stoof

Stoverij is een Belgisch gerecht op basis van gegaard vlees en bruin bier. Veelal verkrijgbaar in verschillende frietkotten. Maar ook in de Nederlandse patatkraam rukt de stoofkarbonade op. De vleesblokjes worden eerst aangebraden. Vervolgens moet de keuze tussen bier of rode wijn worden gemaakt. Bovendien kunnen bij dit mengsel diverse kruiden worden toegevoegd. De meest voorkomende ingrediënten zijn kruidnagel, tijm en laurier. Voor extra karamelisatie wordt nog wel eens kruidkoek toegevoegd. Maar ook aardappelen en groenten kunnen bij het stoven worden betrokken. Ten slotte staat de pan draadjesvlees klaar om over een stapel patattekes te gieten.

MENU

Een greep uit de gerechten van Hieper de Pieper.

Friet

  • Vers gesneden biologische friet met schil
  • Stoverij met mango en uien chutney

Snacks
Bio en bijzonder

  • Burger met bacon en kaas
  • Vegetarische boekoeloekoe burger
  • Kroketten met vlees, groenten of zeewier
  • Hotdogs met mosterd en gebakken uitjes

VOLG FOOD CONVOY