De smaak van Italia – Foodtruck

De smaak van Italia – Foodtruck

Date: 15 Dec 2017
Category: BiologischPasta

Dat je bij De smaak van Italia goed Italiaans eten krijgt, blijkt al uit de achtergrond van de chefkok achter deze wagen. Na ruime ervaring in de Italiaanse keuken is hij begonnen met deze fijne foodtruck. Zijn producten worden bij een groothandel in Italië ingekocht zodat je alleen het allerbeste te eten krijgt. Naast broodjes en lasagne kun je natuurlijk ook de lekkerste pasta’s krijgen. Benieuwd geworden wat deze foodtruck kan toevoegen aan jouw event? We denken graag met je mee!

De smaak van ItaliaDe smaak van Italia met de sfeer van Italia

Naast dat hier de sterren van de Italiaanse hemel worden gekookt, is ook de sfeer meer dan goed. Aan alles is dan ook gedacht. Dus ook als het weer wat minder is, kan er gewoon overdekkende partytent worden geregeld. Ook staan er overal pittoreske Italiaanse spulletjes en plantjes, zodat je je even weer terug waant naar het mooie Italië. Verder doet deze foodtrucker meer dan z’n best om bijna alles biologisch aan te bieden. Op die manier kun jij dus ongedwongen genieten mét een goed gevoel!

De smaak van italiaWaarom The Food Convoy?

Bij The Food Convoy kan je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes voor je wordt geregeld. Zo kun jij je weer bezig houden met alle andere belangrijke zaken. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder zodat ook dit geen probleem is. Eind van de week een foodtruck nodig? Binnen twee uur na jouw aanvraag bellen we je even terug om jouw wensen en specificaties door te nemen. Vanaf daar zorgen wij voor de beste foodtruck voor jouw event!

Menu

  • Pasta
  • Lasagne
  • Italiaanse broodjes

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

Volg the Food Convoy op social media