De Poffertjesman

De Poffertjesman

Date: 26 Jan 2018
Category: Foodtruck UtrechtPannenkoekenPoffertjeskraam

De Poffertjesman is een smaakvolle foodtruck boordevol lekkernijen. Zo hebben de mensen achter deze foodtruck verschillende soorten poffertjes geproefd, op elke plek waar ze ze tegenkwamen. Vanuit al die kennis, hebben zij de lekkerste poffertjes weten te maken. Zo zijn ze naast het eten van de poffertjes, nog beter in het bakken ervan! Benieuwd geworden hoe jouw favoriete poffertjes smaken? De poffertjesman maakt ze graag voor je!

De poffertjesman die alles kan!

De PoffertjesDe poffertjesman is van alle markten thuis. Zo maakt hij naast de lekkerste poffertjes, ook smaakvolle Brusselse wafels. Alleen al bij het denken aan de heerlijke geur die deze foodtruck met zich meeneemt, loopt het water je in de mond. Alle zoete hapjes worden natuurlijk met grote liefde voor het vak gemaakt. Met lekkere toppings worden deze lekkernijen één groot feest. Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee!

De Poffertjesman op jouw event

De poffertjesmanDat de poffertjesman een alleskunner is, laat hij graag op jouw event zien. Of je nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest viert, deze foodtruck zorgt voor blije gezichten. Zo wordt je met een glimlach geholpen en krijg je de lekkerste poffertjes, uiteraard met poedersuiker, wat boter of Nutella erbij. Eerlijk is eerlijk, voor groot en klein zijn poffertjes een heerlijke lekkernij. Dat wordt smullen!

Bij The Food Convoy wordt je al binnen 2 uur na je aanvraag teruggebeld om jouw wensen door te nemen. Vanaf daar gaan wij voor je rennen. Zo zorgen we voor de best passende foodtruck voor jouw event. Ook als er haast bij is, rennen we nog wat harder!

Menu

  • Poffertjes met toppings
  • Belgische wafels met toppings

Lekkerste Poffertjes ooit!!..

★★★★★
5 5 1
Op onze bruiloft de poffertjesman laten komen! Alleen de poffertjeskraam ziet er al super leuk uit, leuke foto's kunnen en mogen maken in en om de kraam! Maar vooral de poffertjes, chocolademelk, thee en koffie waren erg lekker. Echt een aanrader om te laten komen op je bruiloft!
Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Volg the Food Convoy op social media