Cups ‘n Crepes

Cups ‘n Crepes

Date: 29 Jan 2018
Category: CrêpesFoodtruck AntwerpenFoodtruck BelgiëPannenkoekenPiaggio FoodtruckPoffertjeskraam

Cups ‘n Crepes is een foodtruck die de lekkerste pannenkoeken van België maakt. Met hun felrode foodtruck reizen ze graag stad en land af om eenieder van de beste pannenkoeken te voorzien. Uiteraard nemen ze hierbij smaakvolle toppings mee. Van chocoladesaus tot sappige stukjes fruit, je krijgt hier een pannenkoek zoals je nog nooit hebt geproefd. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete pannenkoek(variant) proeft? Cups ‘n Crepes maakt ‘m graag voor je!

Cups ‘n Crepes

cups 'n crepesNaast pannenkoeken kan deze foodtruck natuurlijk ook heerlijke crepes maken. Pannenkoeken, maar dan net iets dunner. In hetzelfde straatje vallen natuurlijk de luchtige, met poedersuiker bestrooide kussentjes, ook wel poffertjes genoemd. Ook als je graag wat te drinken hebt, maakt deze foodtrucker goede koffie, maar wat dacht je van traditionele Marokkaanse muntthee? Ook een zomerse mocktail maakt hij graag voor je! Loopt het water je al in de mond bij het denken aan een heerlijke crepe met een smeuïge laag Nutella en banaan? Dan is deze foodtruck ideaal voor jouw event.

Cups ‘n Crepes op jouw event

cups 'n crepesBij The Food Convoy snappen we dat je een to-do list hebt die nog langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we je graag een handje. Of je nu een bruiloft, een bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest in de achtertuin viert, met een foodtruck is alles leuker. Cups ‘n crepes maakt voor alle zoetekauwen onder ons de lekkerste pannenkoeken, poffertjes en crepes. Uiteraard met goede toppings geserveerd. Wat je ook wilt vieren, een feestje is altijd leuker met een foodtruck. Of het nu voor volwassenen is, de kids of allebei, met pannenkoeken maak je iedereen blij!

Menu

  • Pannenkoeken met toppings
  • Poffertjes met toppings
  • Crepes met toppings
  • Koffie
  • Marokkaanse muntthee
Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Volg the Food Convoy op social media