De Cocktailcar: Mobiele cocktail- en smoothiebar

De Cocktailcar: Mobiele cocktail- en smoothiebar

Date: 12 May 2016
Category: CocktailbarFoodtruck Den BoschOverige drankenSapjes en SmoothiesVolkswagen FoodtruckWijnbar

De Cocktailcar

Opvallend mogen we deze rollende cocktailbar wel noemen. De mobiele bar brengt je eenvoudig in exotische sferen. Uit deze tropisch gekleurde Volkswagen T2 Oldtimer bus wordt een breed scala aan dranken geserveerd. De diverse (eventueel alcoholvrije) cocktails, smoothies en fruitshakes worden ter plekke bereid door het enthousiaste bartender team. Voor hen is geen festival of feest te gek. Met de Cocktailcar weten ze overal de juiste sfeer neer te zetten.

Boek deze foodtruck

De Cocktailcar: cocktails, smoothies en meer

Ben je op zoek naar een originele catering optie voor de verzorging van je dranken? Met de Cocktailcar ben je voorzien van professionele bartenders die je gasten laten genieten van verse cocktails van topkwaliteit. In de koeling is ook nog plek voor frisdrank, wijn en bier op fles. Meer dan genoeg voorraad om uit te serveren. Heb je voorkeur voor verschillende dranken? Geef jouw favoriete merken door en de Cocktailcar zorgt er voor. Verder kopen ze al hun producen vers voor wat gezonde boosts. Zo ben je ook voorzien van verschillende smoothies op locatie.

cocktailcar

Rijdende cocktailbar aan huis

Voor drank catering naar keuze ben je bij de Cocktailcar aan het juiste adres. Maar ze rijden gerust ook voor andere services bij je voor. Op zoek naar een unieke auto voor een gala of bruiloftsfeest? De VW T2 is te huur voor dit soort speciale gebeurtenissen. Zeker weten dat je opvalt? Met een mobiele DJ booth aan boord en met het led verlichte dak kan je de Cocktailcar ook in het donker niet missen.

Menu

Producten / gerechten:

– (Alcoholvrije) cocktails
– Diverse bieren, wijnen en frisdranken
– Verse smoothies en fruitshakes

Capaciteit:

Op een dag kunnen 2500 personen zichzelf verblijden met een cocktail, smoothie of shake.

Inzetbaarheid:

De truck is overal neer te zetten, dus ook op indoor locaties.

VOLG FOOD CONVOY