Churro Kitchen – Biologische churros

Churro Kitchen – Biologische churros

Date: 08 Nov 2017
Category: BiologischDessertSpaans

Churro Kitchen

Churro Kitchen maakt heerlijke biologische churros. Net weer iets anders dan de churros die je op de gemiddelde kermis tegenkomt. Door een eigenzinnig recept boordevol biologische producten maken zij echt een smaaksensatie. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om alle soorten toppings te krijgen die je maar wilt. Geef je een feestje en is het lekker weer? Dan zijn churros met wat ijs en fruit een fijne aanvulling. Wil je liever een karamel zeezout topping? Geen probleem! Maar ook de doorsnee toppings weten zij als geen ander smaakvol te maken.

nieuwjaarsreceptie organiserenSmaakt naar meer

De churros van Churro Kitchen smaken écht naar meer. Het branddeeg wordt vers voor je neus bereidt. Vers deeg smaakt beter. Daarnaast is het ook leuk om het bereidingsproces te mogen aanschouwen. Een kleine maar gezellige churros keuken!

Churro Kitchen: ruime ervaring die je proeft

Een foodtruck met passie voor duurzaam en ambachtelijk eten, dat is wie Churro Kitchen is. Doreen en Robby, de personen achter deze foodtruck, hebben al met meerdere foodtruck concepten gewerkt. Na 2 verschillende foodtrucks begonnen ze met een restaurant maar het cateren met foodtrucks konden ze nooit helemaal loslaten. Dat was maar goed ook, want anders hadden deze fijne churros als dessert bijvoorbeeld niet op jouw event kunnen staan!

Foodtruck Churro KitchenEen sfeervolle foodtruck

Wil je graag een foodtruck die sfeer geeft aan jouw event? Dan is Churro Kitchen een uitgelegen kans. Met de enorme verlichte letters bovenop, de aankleding erbij een een mooie betegelde achterwand creëer je een heerlijke Spaans/Mexicaans sfeertje.

Foodtruck menu

  • Dutch Vanilla: churros gerold in kaneelsuiker met een topping van vanillesaus & stroopwafel crumble
  • Dutch Chocolate: biologische churro’s, gerold in kaneelsuiker met een topping van chocolade vla & hagelslag
  • Caramel Fudge: biologische churro’s, gerold in kaneelsuiker met een topping van Dulce de Leche & toffee fudge blokjes
  • Cocos Locos: biologische churro’s, gerold in kaneelsuiker met een topping van witte chocolade, slagroom & cocos flakes
  • Winter churros: speculaas-churro’s, gerold in kaneelsuiker met ‘heisse Liebe’ van kersen en slagroom
  • Churro’s con Café: onze biologische churro’s, gerold in kaneelsuiker met een shot espresso om te dippen
  • Churro’s con Chocolate: onze biologische churro’s, gerold in kaneelsuiker met warme chocolade om te dippen

VOLG FOOD CONVOY