ANTON’S MEALS ON WHEELS – FISH & CHIPS FOODTRUCK

ANTON’S MEALS ON WHEELS – FISH & CHIPS FOODTRUCK

Date: 26 Jan 2016
Category: Foodtruck BelgiëFoodtruck BredaGezonde

Voor de vakantieganger die al eens de Noordzee is overgestoken naar Engeland, zijn de Fish & Chips waarschijnlijk niet onbekend. Dik gefrituurde frieten met een beetje azijn en daarnaast de in beslag gedoopte, gefrituurde vis. Een echte klassieker! Anton’s Meals on Wheels haalt deze lekkernij nu ook naar Nederland. Haal deze Britse street food naar jouw evenement!

 
Bij Anton’s Meals on Wheels is de gehele foodtruck ontworpen volgens Britse stijl. De omgebouwde felrode ‘Bedford Hawson’ uit 1975 is aangekleed met Britse vlaggetjes en is een plaatje om te zien. De wagen past heel leuk bij een themafeest. Een echte sfeermaker!

ANTON’S MEALS ON WHEELS: NIET ZOMAAR EEN PORTIE VIS MET FRIETEN

Bij deze foodtruck uit Lage Zwaluwe (omgeving Breda) krijg je niets anders dan topkwaliteit maaltijden. Foodtruck chef Anton heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de keuken. Samen met zijn partner is hij deze foodtruck begonnen en reist nu stad en land af om zijn lekkernijen te delen met de liefhebber.

Anton's Meals on WheelsAUTHENTIEKE BIOLOGISCHE MAALTIJDEN

Gasten kunnen kiezen uit twee typen maaltijden. In de eerste instantie is er de traditionele Fish & Chips zoals we die uit Engeland kennen. Ook is er een variant met Kibbeling. Voor de liefhebber! Alle gerechten worden volgens traditioneel recept bereid. Dus met azijn, citroen, tartaarsaus en natuurlijk verpakt in een krant.

Alle producten die worden gebruikt bij Anton’s Meals on Wheels zijn biologisch. Ingrediënten voor de Britse klassieker worden zorgvuldig uitgekozen. Dus: alleen maar Happy Fish en onbespoten groentjes. Goed voor het lichaam en voor moeder natuur!

 

FOODTRUCK MENU

  • Fish and Chips: gefrituurde Heek met friet, chips, tartaarsaus, citroen en peterselie
  • Kibbeling and Chips: gefrituurde koolvis met friet, chips, tartaarsaus, citroen en peterselie

 

Boek deze foodtruck

★★★★★
5 5 1
Alles klopt rondom Anton's Meals on Wheels - Foodtruck. De Foodtruck is een attractie en beleving op zich! Uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van het eten en dat was echt super. Anton bedankt en hoop je snel weet tegen te komen op een evenement.

484687089

★★★★★
5 5 1
The water is still dripping out of my Mouth, so tasty, and i dont say this very often, Lekker. Lekker lekker

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

VOLG FOOD CONVOY