POFFERTJESKRAAM HUREN

Gedopte deegbolletjes met boter en bloemsuiker
 

POFFERTJESKRAAM VOOR JE EERSTVOLGENDE EVENEMENT

Dol op die dikke deegbolletjes met bloemsuiker? Dan weet je dat het poffertje meer is dan een kabouterpannenkoek. In hetzelfde beslag wordt bijvoorbeeld gist als rijsmiddel gebruikt. Halverwege het garen wordt de poffer omgedraaid om de zachtheid aan de binnenkant te bewaren. Hoewel de oorsprong onduidelijk is, gaat het gerucht dat de ‘Broedertjes’ als eerst in het klooster werden gebakken. Verder zijn de doppen zelfs vastgelegd op schilderijen en is het duidelijk dat ze graag gegeten worden met poedersuiker, stroop of advocaat. Al trek gekregen? Hieronder hebben we alvast een paar poffertjeskramen voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door het aanbod en lees meer als je een poffertjeskraam huren wil.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Poffertjeskraam 1BESTE POFFERTJESKRAAM VAN 2017

Een handjevol deegkussentjes met een dekentje poedersuiker en een golvende botersliert erbovenop. Onder andere verkrijgbaar met Advocaat, Grand Marnier en Likeur 43. Maar ook zonder alle alcoholmogelijkheden staan de poffertjes van Pofferdory op de eerste plaats. Op het grootste foodtruck festival van de wereld wonnen zij de 1e prijs in de categorie zoet. De anonieme vakjury bestond zowel uit chefs als journalisten. Maar ook professionals en foodtruck fanaten. Op het Brussels Food Truck Festival beoordeelde zij deze poffertjes als de beste binnen 10 disciplines. Als dat niet veelbelovend is! Bovendien kan je bij Pofferdory je dorst lessen met huisgemaakte Bio limonade. Bijvoorbeeld met gember, munt en frisse citrusvruchten. Laatst heeft de poffertjeskraam een vers likje verf gekregen en kan er dus weer helemaal tegenaan! Geïnteresseerd in deze poffertjeskraam? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan!

 

Jojo's poffertjeskraam huren?

POFFERTJESKRAAM DIE (OP) IETS GOEDS UITDRAAIT

Het is een authentieke oer-Hollandse kraam, maar de lekkernijen dragen een modern jasje. Met 10 verschillende toppings zoals appel-kaneel, warme kersen, of aardbeien met vanillesaus valt er dus helemaal niets te klagen. Bovendien wordt het beslag gemaakt van vitaminerijk boekweitmeel en tarwebloem. Sinds 2012 serveert JoJo met succes op zowel weekmarkt als MTV awards. Vooral de Oldtimer opstelling trekt natuurlijk de aandacht. Deze heeft de uitstraling van een klassieke houten bakfiets en middeleeuwse tent. Red een prinses poffertje in noot met krokante karamel! Maar wat denk je dan van de Bonbon bolletjes met Grand Marnier? Ook benieuwd naar de andere smaakverrassingen? Probeer dan de Party Poffertjes met een mix van alle toppings erop! Dat wordt pas een feestje. Geïnteresseerd in deze poffertjeskraam? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

ONZE TRADITIONELE POFFERTJESKRAMEN

ZO WERKEN WIJ

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een poffertjeskraam bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n prachtige poffertjeskraam.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

 

VOLG FOOD CONVOY