PHOTOBOOTH FOODTRUCK

 


 

Wil jij graag alle bezoekers van jouw event op een originele manier op de foto vastleggen in een photobooth? Dat kan perfect in deze trucks! Met heerlijk foute accessoires worden de herinneringen aan jouw prachtige event voor eeuwig vastgelegd. Say ‘cheeeeeeese!’

Een photobooth huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest of familie uitje

Voor het creëren van blijvende herinneringen is een photobooth uitermate geschikt. Stap gezellig achterin een van onze foodtrucks samen met collega’s familie of vrienden. Zorgen jullie dat je er op je leukst uitziet, dan zorgen onze foodtruckers voor de gekste attributen. Het zijn deze attributen die zorgen voor hilarische taferelen achterin de foto caravans. Voor elke gelegenheid wordt er gekeken naar het thema van het evenement. Geef je een bruiloftsfeest, dan kan het zomaar zijn dat de foto’s, die er na afloop uitrollen, ongeveer zo uit zien:

photobooth bruiloft

Je ziet ‘t! Krijtborden waar je, je eigen creatieve teksten op los kunt laten of zet een gigantische bril op je neus met een betoverende glimlach.

Wat betaal je voor het huren van een photobooth?

Er zijn vele varianten als het gaat om de caravans die bij ons in de galerij staan. Toch kunnen we wel een indicatie geven van de kosten voor het huren van een fotohokje. Wil je bijvoorbeeld Caravan Betsie op jouw evenement laten verschijnen, dan betaal je voor 3 uur 450,- (dit is incl. 21% BTW) en inclusief de digitale afdrukken. De reiskosten komen hier echter nog wel bij.

Kies je voor Say Cheese On Wheels dan betaal je voor 3 uur: 649,- (incl. BTW) met daarbij:

  • Onbeperkte printmogelijkheden (eenmaal 10x15cm of tweemaal 5x15cm print per sessie)
  • Logo/tekst & naam op de afdruk
  • Digitaal fotoalbum nagezonden
  • Social media (email en facebook mogelijkheid)

Daarnaast zijn er ook nog extra mogelijkheden beschikbaar bij Say Cheese on Wheels namelijk:

  • Sound system bij de bus (75,-)
  • Bus bedrukken met logo, branding (op aanvraag)
  • Bus voor promotiecampagne langere tijd (op aanvraag)
  • Bus voor trouwvervoer incl. chauffeur (395,-)

Fotobooth huren in België

Ook over de grens is er de mogelijkheid om de meest plezante fotobooth van Vlaanderen te huren. De Fotocaravan is een volledig automatische fotobooth in een authentieke De Reu caravan. Met zijn opvallende rode kleur, grappige vogeltjes en led-verlichting,… dé eye-catcher op uw evenement of feest!

In hun servicepakket zit standaard het uitprinten van kwalitatieve fotostrips, ruim assortiment van hoedjes, brilletjes en pruiken.

fotocaravan belgie