Photo Booth

Print je meest dierbare herinneringen

 

Photo Booth huren voor je bedrijfsfeestje, babyshower of bruiloft.

Creëer blijvende herinneringen met een echte vintage photo booth. Bij the Food Convoy verzorgen we niet alleen food- maar ook fototrucks. Een originele toevoeging op ieder festival, evenement of ander feest! Met vele filters, props en natuurlijk poses geef je jouw foto ervaring een eigen draai. Het resultaat heb je meteen in handen: De foto’s worden direct geprint en zijn een unieke herinnering aan jullie mooie moment.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

photo booth

Persoonlijke Fotostrip

Met onbeperkte printmogelijkheden neem je jouw foto mee naar huis zoals jij dat wil. Wil je één grote foto, of liever twee strips voor jou en je vriend(in)? Laat dan ook gerust een boodschap voor de ander achter. Bedrijfslogo’s of andere branding kunnen ook worden afgedrukt. Geef je jouw fysieke foto’s graag cadeau, maar zit je vervolgens zelf zonder? Niet getreurd! Veel van onze fototrucks sturen je een digitaal fotoalbum na! Vraag vooral even vrijblijvend een offerte bij ons aan, dan kijken we samen even naar de mogelijkheden voor op jouw evenement.

 

photo booth

Foto Booth op je Bruiloft?

Zo’n vintage busje is natuurlijk een eyecatcher, maar hij hoeft natuurlijk niet alleen maar staan mooi te wezen. Zoek je een photo booth voor een bruiloftsfeest, maar moet je ook nog vervoer regelen? Say Cheese on Wheels tovert hun fotobus om tot trouwvervoer inclusief chauffeur. Met de professionele fotografes van Caravan Betsie of Bertha weet je zeker dat je het zelf niet kan verknallen. Maar dan moet je die maffe pruik misschien toch maar laten liggen.

 

Onze Vintage Photo Booths

 

 

Zo werken wij

 1. Afstellen
  Vul nog even ons formulier in; one minute, that’s all it takes.
  Je hoeft alleen maar even aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Ontwikkelen
  Binnen 2 uur vragen we het nog even na: Waar wil je heen? Hoeveel gaan er met je mee?
  Gewoon om een helder plaatje te krijgen.
 3. Fixeren
  Het plan is in ontwikkeling; we gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we de best passende fototruck bij jou in de buurt.
 4. Say Cheese!
  Laat je mooiste glimlach zien! We hopen dat je een gezellig fotomoment zal beleven.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar het resultaat heb je direct in handen!

 

Volg the Food Convoy