PEUGEOT FOODTRUCK

Kroniek van koffiemolen tot bistro bus

Peugeot foodtruck voor je eerstvolgende evenement

Ruim 200 jaar geleden begon de geschiedenis van Peugeot. Maar in die tijd maakte ze enkel koffiemolens en het stalen ros. De combinatie van karren en keukens was dus al in ontwikkeling. De trend zette zich voort en vandaag de dag ontwerpt Peugeot haar eigen lijn foodtrucks: Le Bistrot du Lion. De voertuigen van vroeger bieden echter verzet tegen deze strakke, nieuwe uitstraling. Nieuwsgierig geworden naar deze Oldtimers? Hieronder hebben we alvast een paar Peugeots voor je op een rijtje gezet. Van oudmodische Amerikaanse diner tot klassieke kar met progressieve gerechten. Laat je inspireren door het aanbod en lees meer over deze prachtige Peugeots.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dolly's Peugeot Foodtruck

Peugeot foodtruck met jaren vijftig gevoel

Dolly’s rijdt rond in een mintgroene Peugeot J7. Deze variant was verkrijgbaar in verschillende versies. Zoals bijvoorbeeld deze minibus met voorwielaandrijving. Maar de productie werd na 15 jaar stopgezet; van 1965 tot 1980. Dolly’s neemt je echter verder terug in de tijd met haar diner uit de jaren vijftig. Ook toen werden trucks al ingezet voor het verzorgen van maaltijden. De eerste diners waren vaak omgebouwde woonwagens met warme broodjes bijvoorbeeld. Deze lunch wagens hadden dus alles aan boord voor burgers, frietjes, koffie en milkshakes. De grondbeginselen van menig Amerikaanse diner. Dolly’s laat deze nostalgie overkomen met cocktails van roomijs en wortelbier, dikke stapels pannenkoeken, heerlijke hash browns en forse meatloaf. Geïnteresserd in deze Peugeot foodtruck? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan!

Funk Food Peugeot Foodtruck

Peugeot foodtruck met Pekingeend

Ook Funk Food heeft een Peugeot J7 omgetoverd. De Peugeot Foodtruck heeft nu niet alleen een Oosters tintje, maar beschikt ook over een Big Green Egg. Verrassende gerechten als varken van het spit en pannenkoekjes met Pekingeend. Aandacht voor presentatie staat hierbij voorop. Dat geld overigens ook voor de Peugeot foodtruck. Niet alleen kleurrijke verlichting, maar ook zitzakken en warme, harige kleden erbij. De geur van gerookte zalm komt je tegemoet terwijl je zit te wachten. Of ging je toch voor de El Mexicano met chorizo erop? Funk Food regelt voor jouw een persoonlijk minifestival met gezelligheid. Zo is er voor de kids een tafel om lekker te tekenen. Maar mogen ze ook hun eigen pizzaatjes beleggen. Geïnteresserd in deze Peugeot foodtruck? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een Peugeot foodtruck bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n prachtige Peugeot.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

VOLG FOOD CONVOY