PANNENKOEKEN EN CRÊPES FOODTRUCK


Graag lekker zoete pannenkoeken, poffertjes of crêpes op jouw evenement? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Op deze pagina hebben we alle pannenkoeken foodtrucks uit ons bestand voor je op een rijtje gezet, inclusief wagens met crêpes en poffertjes. Verwacht hier bovendien meer dan de standaard pannenkoek met stroop en denk ook aan pannenkoeken met fruit, groenten en vlees. Kijk dus eens rustig rond en proef alvast wat van al die heerlijke pannenkoeksmaken.

Gezonde pannenkoeken in alle smaken, vormen en maten

Pannenkoeken ongezond? De pannenkoeken van onze foodtrucks zijn dat zeker niet. Met speciaal meel, verantwoord vlees, en verse groenten en fruit worden niet alleen unieke smaakcombinaties gecreëerd, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan de voedingswaarde van deze lekkernijen. Smakelijk en gezond dus. Zo kun jij jouw gasten met één gerecht tegelijkertijd het allerbeste en allerlekkerste voorschotelen. Hieronder een aantal gezonde pannenkoeken en de bijbehorende trucks op een rij, zodat je goed weet wat voor lekkere en gezonde pannenkoeken je van onze foodtruckers kunt verwachten. Daar gaan we!

(H)eerlijk biologisch

Een van de gezondste manieren om pannenkoeken te bakken is door gebruik te maken van biologisch meel, en dat is dan ook precies wat Pancake Fan gedaan heeft. Met biologisch verbouwd meel van De Witte Molen en onbewerkte, biologische ingrediënten van lokale boeren weten ze precies waar hun producten vandaan komen en hebben ze hun motto ‘100% natural’ zeker hoog in het vaandel staan.

Op deze manier zijn dus niet alleen de pannenkoeken zelf, maar ook hun diverse heerlijke toppings helemaal biologisch van aard. Of je nu kiest voor een Pan Natural, een Pan Strawberry of een Pan Apple: je zit altijd helemaal goed. Zo is het enige waar jij en je gasten je schuldig over hoeven te voelen jullie dieet, want als je eenmaal een pannenkoek van de Pancake Fan geproefd hebt, wil je er ongetwijfeld meer!

Pancake Fan is geschikt voor alle weersomstandigheden, en alle formele en informele evenementen. Met een capaciteit van 600 pannenkoeken per uur kan deze wagen bovendien op grote events worden ingezet. Door Pancake Fan in te huren steun je bovendien alle kleine boeren die zijn aangesloten bij Oregional. Twijfel dus niet en kies met deze foodtruck voor eerlijk, gezond en heerlijk.

Een pannenkoeken foodtruck met speltmeel

De naam van deze truck verraadt het al: Spelty maakt zijn pannenkoeken uitsluitend van het allerbeste speltmeel. Dit meel is een stuk gezonder dan het traditionele tarwemeel, omdat de voedingsstoffen bij het maalproces beter behouden worden. Bovendien is speltmeel een volkoren meel, waardoor het de spijsvertering bevordert en een erg rijke smaak heeft. Heerlijk en verantwoord ineen. Met diverse gezonde toppings als verse aardbeien, rietsuikersiroop en geitenkaas worden deze pannenkoeken helemaal een feestje voor je tong. Van zoet tot hartig; Spelty heeft het allemaal. Ga met Spelty voor ambachtelijk, verantwoord en fantastisch lekker!

Boekweit en unieke smaken

Pannenkoeken foodtruck Rolled is een erg unieke foodtruck in ons bestand: het is namelijk een pannenkoeken truck die er ook echt uitziet als een pannenkoek. Zo ruiken je gasten de pannenkoeken niet alleen van verre, maar ze zien ze ook. Prachtig, toch?

De pannenkoeken van deze foodtruck worden gemaakt met een mix van speltmeel en boekweit. Omdat boekweit geen graan is, zorgt deze toevoeging voor nog meer voedingsmiddelen, zoals extra koolhydraten en vezels, en vitamine B1 en B6. Daarnaast heeft Rolled een oneindig palet aan ingrediënten en geweldige smaakcombinaties. Denk aan appel met salted caramel en crunch kletskoppen, of gorgonzola met gestoofde peer. Wil je ‘m toch liever vegetarisch? Mediterraans of Aziatisch? Hartig of zoet? Jij maakt de keus.

Als je kiest voor Rolled worden je gasten gezond ingepakt. Uniek eten en prachtige aankleding ineen!

Poffertjes en crêpes

Naast gezonde pannenkoeken hebben we op deze pagina ook verschillende gezonde poffertjes en crêpes. Neem dus gauw een kijkje en ervaar gezond als nooit tevoren!