BIJZONDERE DRANKEN FOODTRUCKS

Bartender inbegrepen


Waar iets te vieren valt, daar hoort een drankje bij en dus ook op jouw evenement! Daarom hebben wij hier alle overige en bijzondere drankjes allemaal netjes voor je uitgestald. Dus ben jij op zoek naar champagnebussen, Gin Tonic-trucks, en ‘Booze bikes’? Dan zit je hier helemaal goed!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

De Speciaalbiertruck - Overige drankenDe Speciaalbiertruck van Rollend Bierlokaal

Deze bijzondere drank foodtruck uit Oldenzaal doet het perfect op zakelijke borrels en privéfeestjes, vanwege de super cozy sfeer, speciaal bier en in combinatie met een BBQ foodtruck! Kun je het al voor je zien? Wellicht wat malse lappen vlees op de grill en met een heerlijk saison biertje in de hand? Ervaar het leven als een bourgondiër met deze goed gevulde bier-bolide! Deze Speciaalbiertruck kan bovendien feesten aan met 1000 gasten. Het is dus een flinke bus, met een lengte van maar liefst 7,5 meter. Vandaar dat de wagen is voorzien van acht tapkranen en vier koelkasten (325 liter per koelkast). Hou er daarom wel rekening mee dat het dus even duurt om de koelingen goed koud te krijgen, want dat duurt een paar uurtjes. En daarna mag het glas geheven worden!

 

Originele Gin tastings met Dyl’Ange dyl'ange

Dyl’Ange doet aan toffe tapas plankjes en originele Gin tastings voorzien van verschillende soorten tonics. Dus zowel voor een after-work party als bijvoorbeeld een meer bescheiden bedrijfsborrel, en ze kunnen dus voor elk evenement wel een verrassend feestje verschaffen! Bovendien hebben ze een authentieke caravan uit de jaren 70 omgebouwd tot bijzondere mobiele gin bar en daardoor kunnen de twee fanatiekelingen zowel bij jou thuis en op locatie je laten meegenieten van diverse gin-tonics.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

 

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in, dat kost maar een minuutje!
  Je hoeft alleen maar aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het toch nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Dit om te peilen waar je precies naar op zoek was.
 3. Bar
  Alles in de foodtruck laten we aan de bartenders over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een speciale drank foodtruck bij jou in de buurt.
 4. Proost!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n mobiele wijnbar.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Food Convoy bij KHN

Volg Food Convoy