Op een nieuw jaar moet getoost worden. Er mag ook gedanst worden. Zo’n nieuwjaarsreceptie moet vooral niet voelen als een verplichting. Het moet leuk zijn! Net als bij de jaarwisseling moeten de vonken er vanaf springen. The Food Convoy heeft voor 2018 een leuk idee: waarom laten dit jaar we geen foodtrucks langskomen? Met ruim 300 foodtrucks in ons assortiment kunnen we lekkerste hapjes en drankjes op locatie serveren. Laten we dit jaar een spetterende nieuwjaarsreceptie organiseren. Niet een om de kater mee weg te spoelen na oud en nieuw, maar een die het onthouden waard is.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

De leukste, meest bijzondere en feestelijke nieuwjaarsreceptie organiseren!

Verras je collega’s, team, vrienden of kennissen met een van onze unieke rollende keukens. Onze foodtrucks zijn origineel, mobiel en bieden heel veel lekkers. Wil je gasten alleen van een drankje voorzien? Dan laten we een van onze drank foodtrucks langskomen. Maar ook voor een volledig diner hebben we passende foodtrucks met topchefs. We denken graag mee in de opzet van het feestje. Onderstaand delen we een aantal ideeën voor een originele nieuwjaarsreceptie.

Nieuwjaarsreceptie organiserenBij een nieuwjaarsreceptie hoort een glas bubbels

Het is misschien een beetje cliché, maar bij een nieuwjaarsreceptie hoort Champagne. Of in ieder geval iets met bubbels. Daar hebben we wel iets leuks voor. Neem bijvoorbeeld Buitengewoon Bubbels. Vanuit hun zilveren trailer serveren de heren de lekkerste champagnes, cava’s en prosecco’s. Indien gewenst, leggen ze je ook nog vast in een foto shoot, met een glas bubbels in je hand.

Leuke activiteiten voor nieuwjaarsdag

Naast foodtrucks kunnen wij ook bemiddelen in artiesten. Of het nu gaat om een DJ, strijkers kwartet of jazz trio. Wil je de trommelvliezen even wat rust geven na een wilde jaarwisseling, dan kan dat ook. We kunnen gasten ook vermaken met een leuke fotobooth. Misschien is het wel leuk om goede voornemens vast te leggen op foto. In een van onze fotobooth wagens.

Nieuwjaarsreceptie organiserenDe lekkerste hapjes

Ook als het gaat om nieuwjaarsborrel hapjes kunnen we van alles aanbieden! Wil je bijvoorbeeld gewoon bitterballen (want die zijn ook heel erg lekker) of heb je liever luxe finger food gerechten? Laat het ons weten! In beide gevallen vertellen we je graag over onze favorieten!

Je moet zelf ook kunnen genieten van het feestje

Het organiseren van een nieuwjaarsreceptie kan heel wat tijd in gaan zitten. We helpen je graag bij het organiseren van een originele nieuwjaarsreceptie! Ga zelf lekker op wintersport, het Noorderlicht bekijken of zoek de zon op in het zuiden. Dan gaan wij een fantastische nieuwjaarsreceptie organiseren. Een waar jij ook van kunt meegenieten. Neem vooral contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Op normale werkdagen komen wij binnen twee uur met een gepast voorstel.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Volg the Food Convoy op social media