KOFFIE FOODTRUCK

Baristabus met vers gebrande bonen
 

 

Koffie foodtruck voor je eerstvolgende evenement.

Weg van die vers gemalen geur, fan van filters of gek op gestoomde melk? Geen zorgen. Om aan je verlangen te voldoen, hebben we hier alvast een paar koffie foodtrucks voor je op een rijtje gezet. Naast allerlei espresso varianten serveren sommigen ook nog eens ijskoffie en gebak. Maar ook voor bijzondere theesoorten zoals de Chinese yunnan ben je hier aan het juiste adres. Laat je inspireren door het aanbod en vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Koffie foodtruck Barista Bandits

Compacte koffie foodtruck met karakter

Italië staat inmiddels bekend om zijn krachtige espresso’s. Om je helemaal in Italiaanse sferen te begeven, ga je natuurlijk lopen kijken naar een Italiaanse koffie foodtruck. Met een echte Piaggio Ape sta je natuurlijk pas echt te genieten. Bovendien zijn ze super compact en kunnen ze bijna overal mee naar binnen. Maar hoe kom je nou aan zo’n vlotte Vespa? Weest gerust. We hebben verschillende modellen voor je klaarstaan. Zie hier de knalrode Barista Bandit bijvoorbeeld. Zelfs uit zo’n kleine koffiekar kan je onbeperkt dranken komen halen. De koffie zelf is afkomstig van Man Met Bril. Inmiddels een begrip in Rottterdam en omstreken. De bonen worden bovendien speciaal gebrand en zijn dus bij geen ander op dezelfde manier verkrijgbaar. Bij deze boeven krijg je een koffiebeleving waarbij de barista is inbegrepen.

 
 
 

Koffie foodtruck Roasted Espressobar

Koffie foodtruck die van wanten weet

De balans tussen mens en machine komt tot uiting in het zetten van een geweldige espresso. Met mechanische precisie en menselijk inzicht komt deze pas tot stand. Hoe grof wordt de boon gemalen? Welke temperatuur heeft het water? Hoeveel filters worden gebruikt? Slechts een greep uit de keuzes die iedere keer opnieuw gemaakt moeten worden. Om nog maar niet te spreken van de machine afstellen. Soms neemt het apparaat wat taken uit handen, maar het branden, brouwen en beoordelen gaat natuurlijk niet vanzelf. Voor iedere boon geef elke zetmethode namelijk een andere smaak. Maar als je espresso zet, kan je er vervolgens nog veel meer mee doen. Cortado’s, koffie verkeerd, latte of cappuccino. Van schepje schuim tot driekwart romig. De manier waarop je de melk schuimt kan dus ook nog eens variëren. Weet jij al wat je als eerste bestelt?

 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

 

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een koffie foodtruck bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van allerlei koffie creaties uit zo’n toffe foodtruck.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 
Food Convoy bij KHN
 

Volg Food Convoy