KOFFIE EN THEE FOODTRUCK


Tijd voor een bakkie! Leuk dat je geïnteresseerd bent in een van onze koffie foodtrucks. Op deze overzichtspagina vind je al onze professionele barista’s die met veel plezier op jouw evenement een goede kop koffie of thee komen schenken. Ben je op zoek naar een Italiaanse espressobar? Of heb je toch liever een unieke Piaggio met romige cappuccino’s? In deze categorie kun je allerlei verschillende opties vinden.

Veel gevarieerde producten

Naast de vele verschillende soorten trucks is er ook veel variatie in het soort producten dat wordt aangeboden. Van Colombiaanse tot biologische koffiebonen, en van cappuccino tot latte macchiato; het assortiment van onze specialisten is altijd erg divers. Zo vind je bij koffie foodtruck La Dolce Barista een mooie selectie aan koude koffies. Denk daarbij aan heerlijke ijskoffie en Dutch Coffee met Ginger Ale. Al dit lekkers wordt natuurlijk gemaakt naast de warme kopjes cappuccino en latte macchiato.

Naast deze leuke truck hebben we ook de wagen van de Gooische Koffiebus  waarvan de eigenaar zelf zijn eigen groene koffiebonen koopt en brandt. Op deze manier heeft de Gooische Koffiebus een eigen huismerk, waarmee de wagen door het hele land toert. Behalve verschillende soorten koffie zijn er bovendien een hele hoop trucks die ook thee, chocolademelk en lekkernijen serveren. Denk daarbij vooral aan verschillende soorten koeken, maar ook aan chocoladefondue en echte Italiaanse zoetigheden, zoals bij Il Berretto. Lekker eten en drinken ineen dus, nog maar niet te spreken over de prachtige, crèmewitte Piaggio Ape. Een lust voor tong en oog. Bellissimo!

Koffie foodtrucks: praktisch en vooral mobiel

Het fijne aan onze koffiegiganten is dat ze snel en makkelijk kunnen worden verplaatst naar een meer gunstige locatie. Als jij jouw feest of evenement (onverwacht) een andere invulling wil geven (bijvoorbeeld met weer en wind), is het erg fijn als je flexibele barista’s hebt die al hun apparatuur aan boord hebben om ook op een andere plek invulling te kunnen geven aan het event. Het zijn geen grote wagens die moeilijk te verplaatsen zijn. Erg fijn voor een organisator van evenementen of feesten.

Kijk op je gemak even rond en kies een truck die het beste past bij jouw gelegenheid. Met al onze verschillende wagens is er zeker eentje die al al jouw wensen voldoet. Proost!

koffie foodtruck horecavan eigenarenkoffie foodtruck le triporteur koffie