KERST CATERING

Een volledig verzorgd diner op locatie

 

TIJDENS DE FEESTDAGEN KERST CATERING ZONDER ZORGEN

Ben jij dit jaar aan de beurt om een compleet diner voor vrienden en familie te verzorgen of is dit al het zoveelste jaar op rij en wil je eens goed uitpakken? Een volledig verzorgde Kerst catering zorgt niet alleen voor tevreden gasten, maar ook voor een relaxed gevoel bij de gastheer of gastvrouw. Geen stress om inkopen te doen of uren in de keuken te hoeven staan om de perfecte maaltijd te bereiden, maar een waar restaurantgevoel aan huis. Wil je graag een compleet verzorgde catering tijdens de Kerstdagen, maar weet je niet zo goed welke gerechten je wilt laten uitserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan en voeg al je vragen toe. Wij gaan dan voor jou op zoek naar de beste cateraar die een geslaagd feestmaal kan bereiden.

Dien jouw aanvraag in

 

GROOT, GROTER, GROOTST

21-diner amuses kerst cateringOf je voor een klein groepje personen een kerstdiner wilt voorbereiden of voor tientallen gasten een geslaagd kerstevenement moet organiseren, bij The Food Convoy hebben we verschillende soorten cateraars. Zo heb je keuze uit een uitgebreid menu aan huis of een privé chef die jouw woonkamer omtovert tot een restaurant. Maar ook voor de grootste groepen kunnen we kersthapjes verzorgen vanuit een versierde foodtruck. Denk aan een bord snert, warme chocolademelk of een glas glühwein. Liever een glaasje bubbels tijdens een Kerstborrel in plaats van een uitgebreid menu? De Champagnebus serveert binnen een uur 450 glazen champagne, wijn, bier en fris en verzorgt naar wens ook een aantal luxe hapjes zoals oesters en petit fours.

KERST CATERING: NIET LAST MINUTE

Braaimobiel - kerst cateringMocht je liever achterover willen leunen en het diner compleet uit handen willen geven, dan kun je kiezen voor een privé kok aan huis. Daarbij worden namelijk ook de inkopen, het uitserveren en de afwas voor je geregeld. Veel koks die bij ons aangesloten zijn kunnen een compleet 3-, 4- of 5-gangen diner verzorgen zodat jij zorgeloos kunt genieten van de feestdagen die er echt toe doen: samenzijn met vrienden en familie. Mocht je je zinnen hebben gezet op een specifieke chef dan moet je er wel snel bij zijn. Een privé chef inhuren tijdens de feestdagen is ontzettend populair en veel chefs zitten al in de zomer volgeboekt.

 

Dien jouw aanvraag in

 

ZO GAAN WE TE WERK

 1. Aanvragen
  Vul het aanvraagformulier in, het kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  Daarna bellen we nog eens na: wat mag echt niet ontbreken?
  Om er zeker van te zijn dat we precies begrijpen wat je zoekt.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we de Kerst catering voor jouw evenement.
 4. Geniet ervan!
  Op de dag zelf kan je gaan genieten van alle gerechten.
  We garanderen je een geslaagd evenement!

 

Dien jouw aanvraag in
 

VOLG FOOD CONVOY