INDONESISCHE FOODTRUCK

Saté tot rijsttafel

Indonesische foodtruck voor je eerstvolgende evenement.

Altijd zin in ayam, of juist trek in telor? Niet getreurd! Bij een Indonesische foodtruck kan je zeker terecht. Hier hebben we alvast een paar Indonesische foodtrucks voor je op een rijtje gezet. Met bakken vol babi kecap en kilo’s kacang. Pak de serundeng er maar vast bij. Laat je inspireren door het aanbod en vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Indonesische foodtruck saté

Saté uit een Indonesische foodtruck

Je raadt het misschien al, maar bij de Broertjes Saté serveren ze één ding. Saté dus! Als je denkt dat dat niets voorstelt, dan heb je het mis! Zo wonnen ze in 2016 de publieksprijs van de 24Kitchen Food Truck Awards met meer dan 10.000 stemmen. Niet zo gek met goed geteste recepten uit het familierestaurant. In deze grote familie is saté een begrip. De marinade is wat de saté onderscheid. Daar komt natuurlijk ook de kwaliteit van het vlees bij kijken. Maar de juiste verhouding van pittig en zoet zal je overtuigen dat de ingrediënten het verschil maken. Of je het nu als sate, sateh, satai, of satay spelt; saté wordt meestal gegeten met rijst en atjar. De klassieke pindasaus die wij kennen lijkt echter niet op de traditionele. Zo bevat de Indonesische altijd kokosmelk of crème. Bij de Broertjes kan je terecht voor saté babi en ayam. Oftewel varken en kip. Maar je kan kiezen of je deze op een stokje of een broodje wil.

Javaanse catering uit Indonesische Foodtruck

Indonesische foodtruck met uitgebreide rijsttafel

Het Javaans Eetcafé heeft inmiddels ook een Javaanse cateringbus. Met deze Indonesische foodtruck rijden en verspreiden ze hun assortiment door de Benelux. De brandweerwagen uit 1979 trekt natuurlijk de aandacht. Maar de gerechten springen eveneens in het oog. Zo zijn ze niet voor niets al zestien jaar een begrip in Groningen. Hun rijsttafels worden normaal gesproken geserveerd in kleine kommetjes. Maar alle gerechten uit de truck komen in leuke bamboe bakjes. Alles van ayam kari tot tahu merah. Kom je er niet uit, dan hebben ze een Javaans woordenboek op de site staan. Maar vrij vertaald hebben ze zowel vegetarische als vlees varianten. Bekender zijn misschien de gado gado en nasi goreng. Met gerechten uit alle delen uit Indonesië is een rijsttafel echt een feest. Maar een Indonesische foodtruck met dezelfde sferen kan de sfeer enkel overtreffen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo werken wij

  1. Reserveren
   Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
   Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
  1. Service
   We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
   Gewoon om te peilen waar je precies naar op zoek was.
  1. Koken
   Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
   Op basis van jouw wensen regelen we een Indonesische foodtruck bij jou in de buurt.
 1. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n Indonesische foodtruck.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Food Convoy bij KHN

Volg Food Convoy