iJSKAR HUREN

Een variatie aan ambachtelijk ijs uit een ijskar

IJSKAR HUREN VOOR JE EVENEMENT

Wil je graag een ijskar huren voor je bruiloft, verjaardag of voor de trouwdag van je ouders? Bij The Food Convoy hebben we verschillende soorten ijskarren met een variatie aan ambachtelijk ijs. Veel ijskarren serveren naast speciale ijsjes ook andere zoete lekkernijen zoals wafels, milkshakes en frozen cocktails. Daarnaast gebruiken de meeste ijs foodtrucks pure en gezonde producten. Ben je op zoek naar een mooie ijskar voor jouw evenement, maar twijfel je nog over of de ijskar bij jou op locatie kan komen en welke smaken ze serveren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en voeg je vragen toe. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de ijsjes op je feest.   

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een ijsje speciaal alsjeblieft!

Niets is leuker dan je gasten verrassen met een ijsje speciaal. Zo serveert de Roll’d Up hele bijzondere ijsjes met verschillende toppings. Geen standaard bolletjes op een hoorntje maar een opgerold ijsje in een bakje. Ook de ijsbarista’s van Lekkernijs maken er een verrassend spektakel van want de zijdezachte sorbetijsjes worden gemaakt met vloeibaar stikstof. Daarnaast serveren ze ook frozen cocktails gemaakt van verschillende sorbet en alcohol combinaties zoals Mojito sorbet en Gin & Tonic sorbet. Ook scroppino’s staan bij Lekkernijs op het menu. Dat zijn Italiaanse cocktails gemaakt van wodka, prosecco en sorbetijs.

 

Verrassende wafels 

Bij veel ijskarren kun je naast ambachtelijk ijs ook verse wafels bestellen. Zo serveert De Wafelwagen naast softijs ook traditionele Luikse en Brusselse wafels met verschillende toppings. De ijs & wafel foodtruck ‘Ons Lucy’ zijn een expert in het serveren van gerechten op een stokje. Er is onder andere keus uit fruitsaté’s, moonpops en wafels op een stokje met een keuze aan speciale dips. De witte vintage ijskar Belicio is een ware eyecatcher op je bruiloft. Deze foodtruck serveert schepijs van Carte d’Or en je hebt keus uit de lekkerste toppings zoals KitKat en Oreo. Daarnaast kunnen je gasten ook kiezen voor een bijzondere gebobbelde eierwafel met uiteenlopende smaken!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Onze originele ijskarren

ZO WERKEN WIJ

 1. Bestelling
  Vul nog even ons formulier in; one minute, that’s all it takes.
  Je hoeft alleen maar even aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Check, check, dubbelcheck
  Binnen 2 uur vragen we het nog even na: Met hoeveel zijn jullie?
  Wat mogen we niet vergeten? Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek bent.
 3. IJs in de maak
  Het ‘uitbaten’ laten we aan de ijscoman over; wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een verrassende ijskar bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van een ijsje met persoonlijkheid!
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement.

 

VOLG FOOD CONVOY