DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN HALAL FOOD TRUCK

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN HALAL FOOD TRUCK

Halal Food Truck

Ben je op zoek naar een halal food truck of wil je weten wat een halal food truck precies is? Halal is een Arabische term die letterlijk vertaald ‘toegestaan’ betekent. Het geeft eigenlijk aan dat voedsel aan bepaalde voorwaarden hoort te voldoen om te mogen nuttigen. Zo horen de dieren met respect behandeld te zijn in hun leven, wordt het vlees op een specifieke manier geslacht en er worden geen kunstmatige geur en/of smaakstoffen toegevoegd. Helemaal niet gek dus en prima mogelijk om vanuit een halal food truck eten aan te bieden!

5x een halal food truck

Daily Lunch Bus

Daily Lunch Bus

Heerlijke vers gemaakte soepen, lekkere sandwiches en met hun eigen ‘Morrocan wrap’ verblijden zij doordeweeks vele hardwerkende mensen. De Daily Lunch Bus maakt zijn naam meer dan waar. Wil je een heerlijke (halal) lunch? Dan is de Daily Lunch Bus ideaal.

 

Oscar FoodtruckDe ‘Wurger’ van Oscar Foodtruck

De Oscar Foodtruck heeft een zelfbedachte burger waar het broodje wordt vervangen door vegan wafels: de ‘wurger’. Het beslag wordt gemaakt van butternut met chiazaad, havermelk, speltbloem, kokosolie en een smaakvolle kruidenmix met tijm en rozemarijn. Wat er tussen de wafels komt kies jij: rund-, kip-, paddenstoelen-, linzenburgers en diverse verse toppings. Een halal, vegetarische of vleesmaaltijd, voor iedereen is er een wurger!

 

hot dogsHalal Hotdogs van Bries Saucies

Bries Saucies heeft zowaar een BBQ Halal Food truck met broodjes braadworst! Voor zowel de Benelux als daarbuiten. Qua halal biedt Bries Saucies ook zogenoemde ‘haute dogs’. Als cateraar regelt Bries bijzondere BBQ catering aan huis, ook als halal food truck.

 

FudgeHalal Foodtruck: Johnny Doodle

Johnny Doodle ken je misschien al. Maar nu is er ook de Johnny Doodle Foodtruck! Eveneens voorzien van (h)eerlijke chocolade en zachte fudge. Wist je dat deze ook nog eens vegetarisch, glutenvrij en halal-gecertificeerd is? Zo houdt Johnny iedereen tevreden.

 

 

Smokey Goodness BBQ spitBBQ van Smokey Goodness

De BBQ catering menu’s van Smokey Goodness zijn samengesteld met verse en huisgemaakte gerechten. Ze presenteren gerechten uit alle hoeken van de wereld. Voor gasten met specifieke wensen maken ze met plezier een passend alternatief. Wil je een halal food truck reserveren? Dat kan bij Smokey Goodness! Daarnaast bieden ze ook vegetarisch en glutenvrij eten.