Frietkraam Huren

De lekkerste frietjes uit een originele kraam

 

FRIETKRAAM HUREN VOOR JE EERSTVOLGENDE EVENEMENT

Gek op frieten, echte patatfanaat of heuze haute friture fan? Wil je een frietkraam huren en ben je dit keer op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk alle frietkarren even voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen patatkramen zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je inspireren door een meer dan levensgrote aardappel truck, of bijvoorbeeld de wat bescheidenere frietfiets. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de diverse friet variaties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

frietkraam hurenBELEEF DE ERKENDE FRIETKOTCULTUUR

Sinds juli 2017 is de Belgische frietkotcultuur officieel erkend als immaterieel erfgoed. De basis bestaat uit twee dingen: ambacht en beleving. België telt ruim 5000 frituren zodat je in elk dorp of stadsdeel wel een frietkot kan vinden. Echte frietkot karakteristieken zijn zonder al teveel franjes en belichamen de kunst van goede frieten bakken. Maar iedere friturist staat bekend om zijn eigen sfeer en smaak. Klanten keren zich liever tot hun ‘stamfrituur’ dan de homogene fastfood ketens. Ambacht en diversiteit staat boven alles.

 

frietkraam hurenFRIETKRAAM HUREN OP LOCATIE

In België gaat 25% wekelijks met frietjes naar huis. De warme sfeer van de frituur komt dan gewoon op tafel te staan. Maar de haast rituele, informele ‘frietdag’ kan behalve in je eentje natuurlijk ook samen. Van bakje tot puntzak, met vorkje of je handen, en met of zonder mayo. Even naar de frituur is vooral erg gezellig. Maar net zo gezellig is het als de frietkraam bij jou langskomt! Onze originele friet foodtrucks laten je genieten van deze ogenschijnlijk eenvoudige goudgele rakkers.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

ONZE ORIGINELE FRIETKRAMEN

 

ZO WERKEN WIJ

 1. Bestelling
  Vul nog even ons formulier in; one minute, that’s all it takes.
  Je hoeft alleen maar even aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Friet met?
  Binnen 2 uur vragen we het nog even na: Met hoeveel zijn jullie?
  Wat mogen we niet vergeten? Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek bent.
 3. Afbakken
  Het ‘uitbaten’ laten we aan de friturist over; wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een verrassende fietkraam bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van een puntzakje met persoonlijkheid!
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement.

 

VOLG FOOD CONVOY