FOODTRUCK UTRECHT


Zoek je foodtrucks uit Utrecht? Op deze pagina hebben we alle foodtrucks verzameld die uit de provincie Utrecht komen. Zo heb je dus een foodtruck die redelijk snel een plekje op jouw event kan bemachtigen.

Wil je een foodtruck huren in Utrecht? We hebben ze hieronder voor je klaarstaan!

Utrecht, we mogen ‘t ook wel de Domstad noemen. Het is de stad en provincie waar menig foodtruckfestival neerstrijkt. Tijdens deze festivals wordt er veel aandacht besteed aan bandjes, live theater, DJ’s en andere activiteiten voor de jongste deelnemers onder ons. Naast dat het food truck festival TREK hier wordt georganiseerd, is Utrecht ook de plek waar maar liefst 9 foodtrucks hun ‘thuiswedstrijden’ spelen. Wees gerust: wij gaan ze allemaal voor je opsommen in dit artikel, zodat je straks een compleet beeld hebt van alle foodtrucks die jij zou kunnen uitnodigen voor jouw event. Het mooie is dat de producten van deze wagens erg gevarieerd zijn. Zo is er in Utrecht altijd wel iets te vinden dat jou aanspreekt.

Tijd voor de foodtrucks! Ready? Daar gaan we.

Rollende keukens met veel variatie qua eten & drinken

We trappen gelijk af met een bijzondere foodtruck genaamd De Frietosoof. Biologische frietjes uit de Hollandse polder staan bij deze foodtruck centraal. Het zijn ‘frietjes zonder fratsen’ die met schil en al door de frietsnijder verdwijnen en daarna gebakken worden in 100% plantaardige olie. Naast de frietjes van de Frietosoof zijn ook de frietjes van de Frietfiets erg populair. Bovendien is de aankleding ook eens iets anders dan een truck!

Foodtruck nummer 3 draagt de prachtige naam Gaufre Delice. De wagen is gespecialiseerd in het maken van wafellollies. Ze overgieten deze zoete lekkernijen met de beste Belgische chocolade en maken het geheel af met een topping naar keuze. Je vindt ze onder andere terug op jaarmarkten, festivals en verjaardagen.

gaufre delice

Variant nummer 4 is de foodtruck van Leut Koffie. Van espresso tot ontbijtje, deze truck kan van alles serveren. Wanneer je ‘s ochtends nog niet helemaal vooruit te branden bent, maken ze van je enkele espresso met veel plezier een dubbele. De LEUT-kaart staat daarnaast vol met verschillende warme en koude dranken, en heerlijke warme ontbijtjes. Dat moet dus zeker goed komen! In deze categorie komen we ook de ‘tricycle’ van Le Triporteur tegen, die evenals LEUT heerlijke bakjes koffie schenkt.

Ga je liever op de gezonde tour? Dan is de foodtruck van Shakes on Wheels een prachtige toevoeging op jouw evenement. Deze smoothiebar is een ware eyecatcher. Smoothies, juices en fruitijsjes in alle kleuren; dat zien we graag!   

shakes on wheels foodbike

De volgende stop is Mexico. Niet letterlijk natuurlijk, maar de foodtruck van Mister Wrap neemt je met zijn wraps wel mee die kant op.  Ook met deze wraps ga je op de gezonde tour. Zie het als een goed gevulde energiebom die je prachtig kan presenteren op elk event. Ben je dol op saté? Dan moet je absoluut bij de Sate Boss zijn. De truck serveert authentieke Indische saté en bijgerechten voor ieder event. Het bereiden van satévlees was altijd al de Boss’ zijn hobby en vanuit die passie is dit foodtruckconcept ontstaan. Hij kreeg vaak genoeg de vraag waarom hij nooit voor zichzelf was begonnen en zie daar, het foodtruckavontuur werd een feit! Met deze foodtrucker haal je ongetwijfeld echte kwaliteit binnen.  

Tot slot blijft er nog 1 over en die hebben we niet voor niks tot het laatst bewaard. Het gaat namelijk om de Brommerbios. De mobiele buitenbioscoop van Utrecht is gebouwd op een bakbrommer uit de jaren ‘70. Wees welkom op grote filmavonden en kom gezellig met andere enthousiastelingen kijken naar vele films op toplocaties.

de brommerbios - bioscoop op wielen

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere (in)formele evenementen. Zo kun je dus ontelbaar veel variatie op jouw event bieden. Helemaal Utrechts genieten!

Foodtruck Festival Utrecht