FOODTRUCK HUREN?

Wij zorgen voor de perfecte match!

WE’VE GOT YOU COVERED

Of het nu de eerste keer is dat je een foodtruck wilt huren, of als je het al vaker hebt gedaan, het is toch altijd wel spannend om de catering uit te besteden. Je wilt koste wat kost dat jouw event of feestje slaagt en het eten is daar een belangrijke factor in. Wat als er niet genoeg te drinken is of wat als je gasten uren moeten wachten op hun eten? Of het nu een bruiloft is, een verjaardag of een volledig festival, we’ve got you covered. Wij organiseren met liefde én kennis een heel foodtruck event voor je. Of we zorgen gewoon dat er eentje op jouw verjaardag komt shinen. Dit zijn twee belangrijke vragen om jezelf te stellen voordat je een foodtruck huurt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

deust gasten foodtruck hurenHOEVEEL MENSEN KOMEN ER?

Het lijkt een no-brainer, maar een belangrijke factor van een event is het aantal mensen dat komt. Je wilt voorkomen dat je voor meerdere foodtrucks betaalt, terwijl er niemand eten afneemt. Of een andere nachtmerrie is dat er te weinig is en iedereen blijft rond zoeken naar nog een extra hapje. Er zijn verschillende formaten foodtruck, die weer andere capaciteiten hebben. Je kunt je voorstellen dat cupcakes vooraf kunnen worden gebakken en de hoeveelheid op aanvraag voor je wordt geregeld. Wil je voor het avondeten een foodtruck huren met soep en hamburgers? In dat geval is het weer een andere hoeveelheid. Denk er dus goed over na welke maaltijd het gaat en voor hoeveel mensen.

champagne bus foodtruck hurenWAT IS HET BUDGET?

Om met de deur in huis te vallen, een foodtruck huren begint vanaf 500,- tot 800,- euro. Zoals elke ondernemer wil ook een foodtruck houder de kosten voor het voorrijden, het personeel en de ingrediënten terugverdienen. Er is dus een ‘omzet minimum’ voor elke foodtruck om rekening mee te houden. Heb jij hiervoor budget, maar vind je het lastig om te bepalen welke foodtrucks een goede match zijn voor jouw feestje of twijfel je hoeveel je er nodig hebt? Wij kunnen je helpen om een goede berekening te maken. Van festival tot bedrijfsfeest tot persevents tot verjaardagsfeestje.

WIL JE EEN FOODTRUCK HUREN?

Kortom, wil je een foodtruck huren, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben persoonlijk contact met alle foodtrucks en kunnen daardoor zorgen voor de perfecte match. Noem ons een foodtruck matchmaker. Van het eten, tot de stroompunten op locatie, we’ve got you covered. Geef de hoeveelheid mensen door, zorg dat je een budget in je hoofd hebt en wij zorgen dat alles voor je geregeld wordt.

DIT ZIJN DE STAPPEN

  1. Aanvragen
   Vul als eerste het aanvraagformulier in; het kost maar een minuutje!
   Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
  1. Service
   Daarna bellen of mailen we om het te dubbel te checken: wat mag echt niet ontbreken?
   Om zeker te weten dat we de perfecte match vinden.
  1. Organisatie
   Het eten en drinken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
   Op basis van jouw wensen regelen we een foodtruck bij jou in de buurt.
 1. Eet smakelijk!
  Tenslotte kan jij op het evenement gaan genieten van alle gerechten.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of volg The Food Convoy