FOODTRUCK HUREN

Dat kan ook, een foodtruck huren zonder personeel

Geef je binnenkort een feestje en ben je hiervoor op zoek naar een lege foodtruck? Of organiseer je een festival en wil je graag zelf de uitbater blijven van de horeca? Wellicht heb je al een cateraar gevonden, maar mis je nog die vrolijke vibe van een foodtruck. In dat geval kan je op deze pagina een aantal originele kiezen, zo kan je makkelijk een foodtruck huren zonder personeel. In het geval dat je twijfelt of het iets voor jou is of wanneer je je afvraagt welke foodtruck de beste match is voor jouw feestje, kan je gerust de vrijblijvende offerte invullen. Geloof ons, wij hebben alles al geregeld en kennen de foodtrucks op ons duimpje. Wij helpen je graag om de beste match te vinden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Foodtruck huren zonder personeel bij The Food Convoy

De meeste lege foodtrucks die we aanbieden worden het hele jaar door ingezet op festivals, bedrijfsevenementen een andere feestjes. De keukens zijn ingericht om verschillende typen gerechten te kunnen bereiden. Op de portfolio pagina’s wordt specifiek uitgelegd waarvoor de rollende keuken ingezet kan worden en hoe de keuken is ingericht. Neem vooral een kijkje in het aanbod, en laat het ons vooral even weten als je hulp nodig hebt bij de zoektocht.

Het type keukenTeam Spelty - foodtruck huren zonder personeel

Leuk toch? Zo’n unieke wagen op jouw evenement. Ondanks dat enkele van onze wagens misschien wel meer dan 30 jaar op de weg rijden, zijn zij van alle gemakken voorzien. Koelkasten, een fornuis, frituur; het zit er allemaal in. Je hoeft alleen nog maar iemand te regelen die de maaltijden klaar gaat maken. Elke truck heeft wel zo z’n eigen gebruiksaanwijzing, dus vraag ons gerust naar meer details.

Toepasbaar voor diverse gelegenheden

Wil je iets nieuws presenteren op een beurs? Dan is zo’n foodtruck wel een hele leuke eye catcher! Foodtrucks doen het goed bij productpresentaties. Nu komt het ook steeds vaker voor dat festivals graag een mobiele frituur op hun terrein willen plaatsen, maar liever een eigen chef hierin laten koken. Of ben je op zoek naar een foodtruck voor jouw bruiloft of privé feestje? Geen probleem, ook hier hebben we een leuk aanbod in. Een foodtruck zonder personeel huren kan er net voor zorgen dat je feestje meer pit krijgt.

Wij helpen je graag verderWijnbar de Vrolijke Druif - foodtruck huren zonder personeel

Zoals we al zeiden, let er wel op dat elke foodtruck zo z’n eigen gebruiksaanwijzing heeft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de benodigde stroomvoorzieningen en logistiek. Op de portfolio pagina’s delen we de specificaties over elke foodtruck. Of heb je liever dat wij er een voor je uitzoeken? Laat het ons even weten via ons contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande link. We komen er samen sowieso uit!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

ZO WERKEN WIJ

 1. Aanvragen
  Vul het formulier in, het kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We bellen nog even na: wat mag echt niet ontbreken?
  Zo zorgen we ervoor dat de match perfect is.
 3. Organisatie
  Wij zorgen ervoor dat de foodtruck op locatie komt
  Op basis van jouw wensen kan je een foodtruck huren zonder personeel.
 4. Succes!
  We laten de keuken en het lekkere eten aan jou over!
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd event.

Volg the Food Convoy op social media