Geef je binnenkort een feestje en ben je hiervoor op zoek naar een lege foodtruck? Of organiseer je een festival en wil je graag zelf de uitbater blijven van de horeca? Wellicht heb je al een cateraar gevonden, maar mis je nog die vrolijke vibe van een foodtruck?  Op deze pagina bieden we een heel aantal originele foodtrucks aan. Je kunt deze lege foodtruck huren zonder personeel. Vraag ons vooral om de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Foodtruck huren zonder personeel bij The Food Convoy

De meeste lege foodtrucks die we aanbieden worden het hele jaar door ingezet op festivals, bedrijfsevenementen een andere feestjes. De keukens zijn ingericht om verschillende typen gerechten te kunnen bereiden. Let hier dus wel even goed op. Op de portfolio pagina’s wordt specifiek uitgelegd waarvoor de rollende keuken ingezet kan worden en hoe de keuken is ingericht. Neem vooral even een kijkje naar ons aanbod, en laat ons even weten als je er niet uitkomt.

Onze omgebouwde oldtimers zijn van alle gemakken voorzien

Leuk toch? Zo’n unieke wagen op jouw evenement. Ondanks dat enkele van onze wagens misschien wel meer dan 30 jaar op de weg rijden, zijn zij van alle gemakken voorzien. Koelkasten, een fornuis, frituur; het zit er allemaal in. Je hoeft alleen nog maar iemand te regelen die de maaltijden klaar gaat maken.

Foodtruck huren zonder personeelToepasbaar voor diverse gelegenheden

Wil je iets nieuws presenteren op een beurs? Dan is zo’n foodtruck wel een hele leuke eye catcher! Foodtrucks doen het goed bij productpresentaties. Nu komt het ook vaker voor dat festivals graag een mobiele frituur op hun terrein willen plaatsen, maar liever een eigen chef hierin laten koken. Met onze lege foodtrucks is dit mogelijk!

Wij helpen je graag verder

Let wel op. Elke truck heeft z’n eigen gebruiksaanwijzing. Denk daarbij aan de benodigde stroomvoorzieningen en logistiek. Op de portfolio pagina’s delen we de specificaties over elke foodtruck. Heb je liever dat wij er een voor je uitzoeken? Laat het ons even weten via ons contactformulier. We komen er samen wel uit.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg the Food Convoy op social media