FOODTRUCK HAARLEM


Dus jij zoekt foodtrucks uit Haarlem? Dat komt goed uit, want hieronder vind je een overzicht van alle Haarlemse trucks in ons bestand. Welke trucks toeren er onder andere door de hoofdstad van Noord-Holland en met welke producten laten zij de bezoekers kennismaken op evenementen en partijen? Hier kun je het allemaal vinden!

Met de foodtrucks uit Haarlem kies je zeker voor gezond!

Onze foodtrucks uit Haarlem zijn zeker gezond en duurzaam te noemen. Zo hebben we bijvoorbeeld de prachtige foodtruck van Ecopizza. Het handelsmerk van deze foodtruck zijn flinterdunne pizza’s. De dunne bodem zorgt er namelijk voor dat de producten op de pizza’s qua smaak veel beter uitkomen. Bovendien werkt deze  wagen alleen maar met verse, biologische ingrediënten, en zorgen ze voor hun energie met zonnepanelen en een watertank. Hoe gezond en duurzaam wil je het hebben? Daarnaast bedient Ecopizza tot wel 500 mensen per uur, waardoor je ook op grote feesten en evenementen niet lang hoeft te wachten voordat je aan tafel kan. Zoals deze truck bewijst, hoeven duurzaam, gezond, lekker en snel elkaar dus zeker niet uit te sluiten. Prachtig!

ecopizza foodtruck

Een andere gezonde Haarlemse truck in ons bestand is pannenkoeken foodtruck Spelty. Zoals de naam al doet vermoeden maakt deze wagen hun pannenkoeken van echt speltmeel. Dit volkoren meel is een stuk gezonder, omdat de voedingsstoffen tijdens het maalproces veel beter behouden blijven. Met zoete en hartige toppings (aardbei, geitenkaas) ga je bovendien ook zeker de gezonde kant op. Over je dieet hoef je je dus geen zorgen te maken, alleen over jouw perfecte keuze. Zoet of hartig: wat gaat het worden? Wat je ook kiest, beide zijn sowieso erg lekker. Wij kunnen ‘t weten!

spelty foodtruck

Tot slot een van de gezondste en origineelste foodtrucks uit ons assortiment: Bieterbal. Deze truck is uniek in zijn soort en dat komt doordat de bitterbal niet gevuld is met vlees, maar met verse rode bieten. Dat zagen we nog niet eerder voorbijkomen en daarmee is deze foodtruck dan ook gelijk een mooie publiekstrekker voor jouw event of feest. Nieuwsgierigheid zit immers in de aard van het beestje. De laatste tijd gaat er bovendien veel aandacht uit naar gezonde producten. Als deze gezonde producten dan ook nog eens in een herkenbaar maar uniek jasje worden gestoken, vinden bezoekers het zeker de moeite waard om te komen kijken! Een schot in de roos dus, deze foodtruck. 

Hoewel de keuze voor deze foodtrucks vast niet makkelijk is, is één ding in ieder geval zeker: met onze drie toppers uit Haarlem eten jij en je gasten altijd lekker en gezond. Veel plezier met het maken van de juiste keuze!  

Foodtruckfestival: Proefpark Haarlem

Ook in Haarlem hebben de foodtruckfestivals hun intrede inmiddels gedaan. Proefpark Haarlem is zo’n foodtruckfestival, dat elk jaar weer door duizenden bezoekers wordt bezocht in het Kenaupark in Haarlem. Tijdens dit festival kun je genieten van hapjes en drankjes uit tientallen oldtimers, busjes, caravans en bakfietsen. De line -up van dit jaar is inmiddels terug te vinden op de website van Proefpark. Tot die tijd kun je alvast een klein beetje in de sfeer komen met onderstaande sfeerbeelden uit 2015.