Ben je op zoek naar een leuke foodtruck in Groningen? Op deze pagina hebben we ons assortiment in Groningen voor je in een lijstje gezet. In de hoofdstad van het Noorden staan een heel aantal van onze rollende keukens geparkeerd. Op deze pagina kun je zo’n foodtruck huren in Groningen. Vraag vooral even (vrijblijvend) een offerte aan. Dan gaan wij een leuke truck voor je regelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kies je eigen foodtruck in Groningen

Bij  The Food Convoy zijn we continu op zoek naar de beste, leukste en meest smaakvolle foodtrucks in de Benelux. De ene ziet er nog gekker uit dan de andere. Een ding is bij al onze trucks hetzelfde: de chefs zijn gek op hun eigen gerechten en zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de smaken van gerechten. Onderstaand hebben we onze verzameling foodtrucks uit Groningen voor je op een rijtje gezet. Zit hier niet tussen waar je naar op zoek bent? Neem gerust contact met ons op. Met ruim 300 foodtrucks in assortiment kunnen wij altijd wel een leuk alternatief voor je vinden!

Levendige street food cultuur in Groningen

Foodtrucks doen het heel goed in Groningen. Ook schieten hier de food festivals als paddenstoelen uit de grond. Uiteraard komen de bekende Nederlandse foodtruck festivals als Rrrrollend en Lepeltje Lepeltje ook langs Groningen. Daarnaast organiseert Groningen sinds 2014 het Multi Culinair Festival, waar zo’n 25 foodtrucks drie dagen lang hapjes bereiden uit alle windstreken. Ook wordt er tijdens dit evenement de Nederlandse editie van de European Street Food Awards gehouden. Bezoekers mogen hier kiezen welke foodtruck naar de finale mag in Berlijn.

Foodtruck GroningenWereldse gerechten uit Groningen

Het Multi Culinair festival wordt niet voor niets multi-culinair genoemd. Je vindt hier onder andere foodtrucks met Surinaamse, Griekse, Indische, Amerikaanse en Jamaicaanse gerechten. In ons assortiment zit ook zo’n leuke wereldse foodtruck. Onze de Javaanse Cateringbus is helemaal gespecialiseerd op gebied van Indonesische catering. Deze Foodtruck uit Groningen maakt de lekkerste babi ketjap, ajam kerry en rijsttafels. Vanuit twee omgebouwde brandweerwagens kunnen indien gewenst ook drankjes verzorgen. De chefs hebben inmiddels 12 jaar ervaring in de keuken, dus je mag wel wat lekkers van ze verwachten! Ook zijn de rode oldtimers leuke eye catchers voor tijdens een evenement.

 

De leukste rollende keukens, precies waar jij ze wilt hebben

Onze foodtrucks zijn leuk, gezellig en kunnen naar de locatie komen waar je ze wilt hebben. Heb je een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft? Geen probleem. We rijden de wagen zo bij jou voor op de oprit. Dat maakt het heel toegankelijk maar vooral ook leuk! Foodtrucks zijn niet alleen leuk als alternatief of maaltijd catering. Je kunt er ook gewoon een langs laten komen voor bij de koffie of na het diner. We hebben hiervoor een heel aantal vrolijke dessert foodtrucks in ons assortiment.

Foodtruck GroningenBiologische wafels voor bij de koffie

Zoek je iets voor bij de koffie? In dit geval kunnen wij de biologische wafels van De Wafelbakkerij aanbevelen. Deze foodtruck uit Groningen maakt verse wafels met luxe huisgemaakte en seizoensgebonden toppings, zoals vers fruit, gesmolten chocolade, slagroom en ijs. Naast wafels worden er biologische fairtrade koffie, thee en diverse frisdranken geserveerd vanuit de omgebouwde Citroën HY.

Vind je het belangrijk dat de maaltijden op jouw evenementen verantwoord en duurzaam zijn? Dan is dit een perfecte foodtruck. Naast dat de de ingrediënten seizoensgebonden en biologisch zijn, zijn de borden, bekers het bestek gemaakt van gerecycled materiaal en 100% biologisch afbreekbaar.

 

Wij regelen graag een leuke foodtruck voor je

We hebben best wel wat foodtrucks in de aanbieding. Misschien zie jij door de bomen het bos niet meer. We willen je graag helpen om op basis van jouw smaak en voorkeuren een gepaste foodtruck te regelen. We kennen onze trucks door en door. Het scheelt jou dus een hele hoop tijd als wij een mooie selectie voor je kunnen maken. Vraag vooral even (vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Dan gaan wij voor je rennen.

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Volg the Food Convoy op social media