FOODTRUCK DORDRECHT


Zoek je een foodtruck uit Dordrecht? Dan ben je hier zeker op de juiste plek. Op deze pagina hebben we namelijk speciaal voor jou al onze Dordtse foodtrucks op een rijtje gezet, zodat je ze in één oogopslag kunt zien. Handig toch? Haal die Dordtse lekkernijen in huis en eet smakelijk! Laat ons weten waar jij trek in hebt, dan matchen wij jou met de juiste foodtruck!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoek je een Foodtruck in Dordrecht? Lees meer op deze pagina!

Hoewel ons Dordts foodtruckbestand nog moet groeien en dit zeker ook met rasse schreden gebeurt, hebben onze wagens uit Dordrecht wel heel diverse producten en zijn ze van erg hoge kwaliteit. Zo kun je uit veel verschillende gerechten kiezen en weet je dat je altijd iets heerlijks kunt verwachten. Hieronder lichten we onze Dordtse foodtrucks kort voor je uit, zodat je een smakelijk beeld krijgt van wat de oudste stad van Holland je allemaal te bieden heeft. Lees en proef alvast wat van al die Dordtse lekkernijen!

Foodtruck DordrechtBiologische friet en snacks

Dordtse foodtruck De BioPieper is een prachtige, biologische friet foodtruck, door de eigenaren ook wel een ‘hippie Mercedus foodtruck’ genoemd. Met de vrolijke kleuren en leuke tekeningen heeft deze wagen zeker een echte relaxte ‘hippie vibe’, en met verse handgesneden friet van biologische aardappels, biologische mayo en biologische frietzakjes, servetjes en vorkjes is deze truck zeker ‘bio’ te noemen! Zo is friet foodtruck De Biopieper dé verantwoorde en lekkere toevoeging op jouw feest of evenement. Naast de biologische frietjes serveert deze foodtruck bovendien biologische frikandellen en kipnuggets, helemaal vers bereid. Wie had ooit gedacht dat frituur zo gezond kon zijn?

Met het leuke terrasje aan de voorkant van de wagen heb je ook nog eens een leuke eyecatcher. Bovendien kunnen je gasten er eventjes rustig gaan zitten om te genieten van al het lekkers dat ze van jou voorgeschoteld krijgen. Zo smullen jij en je gasten duurzaam, verantwoord en stijl. Wat wil je nog meer?

Foodtruck DordrechtDe top 10 beste saté van Nederland

Wil jij graag eens echt Indonesische saté proeven? Dan ben je bij de Broertjes Saté zeker aan het juiste adres! Met jarenlange horecaervaring, een oud familierecept en een plek in de top 10 beste saté van Nederland kun je er donder op zeggen dat je met deze foodtruck een van de beste Indonesische saté’s krijgt voorgeschoteld. Daarnaast maken de broertjes alleen gebruik van vers scharrelvlees en wordt het brood voor hun heerlijke broodjes saté door een professionele bakkerij gebakken. Zulke lekkere en authentieke saté hebben jij en je gasten nog nooit geproefd. Haal met de Broertjes Saté dus makkelijk en snel het echte Indonesië in huis en smullen maar. Wij krijgen er zeker trek van. En jij?

Authentieke Mexicaanse taco’s

Veel mensen denken bij een taco aan een met gehakt en sla gevulde schelp, een echte ergernis voor iedere Mexicaan. De mannen van Taco’s los Amigos wilden hier dan ook wat aan veranderen en besloten er hun missie van te maken om iedereen te voorzien van authentic Mexican streetfood! Nu maken ze dan ook de allerlekkerste taco’s van echte Mexicaanse ingrediënten. Denk aan taco’s met verse mais, overheerlijke pulled pork, pittige chorizo met aardappel en witte kaas. Daarnaast serveert Taco’s los Amigos ook verse burrito’s en heerlijke nacho’s. Zowel de taco’s als de burrito’s en nacho’s kunnen bovendien vegetarisch bereid worden. Voor ieder wat wils dus. Met deze foodtrucks laat jij je gasten proeven wat écht Mexicaans eten is en voeg je een vleugje multiculti toe aan je event. Een heerlijke beleving!

Interesse in een foodtruck uit Dordt?

Interesse gekregen in een foodtruck uit Dordt? Vraag dan op de pagina van je foodtruck naar keuze vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en helpen je graag met het vinden van de beste optie. Al onze foodtrucks zijn voor informele en formele gelegenheden beschikbaar en kunnen zowel binnen als buiten worden ingezet. Veel plezier met kiezen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bron: Eeterij op wielen Dordrecht

VOLG FOOD CONVOY