Foodtruck Den Bosch

Bourgondisch genieten met onze mobiele keukens

 

Foodtruck uit Den Bosch en omgeving

Zoek je een foodtruck uit Den Bosch of omstreken? Dan ben je op de juiste plek beland! Hieronder hebben we ze namelijk allemaal even op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen trucks zit er vast wel iets voor je tussen.
Laat je inspireren door de diverse voorbeelden: van tosti truck tot koffiekar en van barbecue bar tot dessertkraam.

 

 

foodtruck den boschVerrassende foodtrucks van ‘s-Hertogenbosch

Dol op gezelligheid of in voor een feestje? Komen de Theetantes naar je toe, of heb je liever een paar Pittige Dames over de vloer? Of je nu heerlijk wil picknicken met een high tea, of gezonde gerechten met een Mediterraans tintje wil, met een foodtruck uit Den Bosch ben je goed voorbereid voor elke gelegenheid. Ook de Melksnor laat je gasten genieten van diverse lekkernijen. Dik belegde kaastosti’s als hartig tussendoortje; Hollandse hotdogs als hoofdgerecht, met 95% van de ingrediënten van eigen bodem; en bijvoorbeeld een bakje frozen yoghurt toe.

 

D’n Oeteldonkse Traaijouts

Elk jaar komt er veel creativiteit naar de Knillispoort voor de Oeteldonkse Traaijout. Relatief onbekende Oeteldonkers worden gewaardeerd voor hun verdiensten binnen de gemeenschap en velen betreden het podium om het durske publiek te vermaken. Een carnavalsevenement wat je écht niet mag misssen. Hoewel niet al onze foodtrucks oorspronkelijk uit Oeteldonk afkomstig zijn, mag je ook deze niet zomaar aan je voorbij laten gaan. In plaats van een podium zetten wij een aantal foodtrucks op een voetstuk. Zo gaat onze waardering uit naar de heerlijke schoorsteenvormige cakes van Happy Chimney. Bekend als Trdelník in Tsjechië en Baumstriezel in Duitsland, maar oorspronkelijk uit Transilvanië. De Hongaarse Kürtőskalács zijn waarschijnlijk ontstaan door houtskooldeeg om de kachelpijp (Kürtös) te draaien en langzaam te laten bakken. Besprenkeld met kaneelsuiker of een andere laag garnering is het een bijzonder gerecht voor verschillende feesten.

 

 

 

Verken de foodtrucks uit ‘s-Hertogenbosch

 

Zo werken wij

 1. Webformulier
  Vul nog even ons formulier in; one minute, that’s all it takes.
  Je hoeft alleen maar even aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Navraag
  Binnen 2 uur vragen we het nog even na: Waar heb je trek in?
  Met hoeveel zijn jullie? Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek bent.
 3. Afronding
  Het plan is in ontwikkeling; we gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een verrassende foodtruck bij jou in de buurt.
 4. Eet smakelijk!
  Laat je verrassen door je persoonlijke professionele foodtruck ervaring.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagde avond.

 

Volg the Food Convoy